(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 23

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
新黑應該張2者結合食晒2邊市場

極限用黎突破架麻
笑死
2600HKD喺日本可以配到 smartlife 1.6
金子眼鏡理論上係會接呢d order
可能
1. 你個dita 白山condition太差,佢又唔識用英文解釋
2. 佢on9
建議大家來銀座店搵我
英國買眼鏡d 人好豪, 因為nhs 包左

我果邊間鋪主要就係做呢 d 生意

唔洗 sale 自然有客
我幾副zeiss淨係配隻鏡都做到7折
8折都已經覺得少 仲要9折都冇
有冇邊間鋪有dita賣,而鏡又會有折
呢幾年配新黑都覺得d鏡好似好貴咁
around 4百幾近視 二百散光左右
我覺得師兄可以問清楚 究竟洗唔洗上.67
如果近視唔深2-300度個啲 我諗.6都夠
再唔係睇埋隻架厚定薄 厚既話做.6都唔會突出嚟
你可以叫佢度比你睇.6-.67做出嚟個鏡片大約突到咩位置 先再決定做.6/.67
去過新黑睇過 一嚟sell我hoya.67 仲要開個價比我配隻zeiss仲要貴
折少就黑店?
學到野,第一次聽
我日本住8年啦 日文未算native 但又未on9到要用英文去溝通 中間都搬過5,6次屋 住過唔同嘅縣 以前係熊本個間金子 我拎副5,6年嘅舊鏡去 佢都幫我換 仲好熱心解答 而且唔洗簽免責 係大阪梅田個間先係咁 而且應該唔存在太舊呢個問題 因為最後我dita拎去白山佢係肯幫我換 金子除咗我副全新嘅julius tart外 手邊3副舊鏡都reject晒

btw你銀座咩店
NHS包眼鏡?有冇資料睇睇?
唔係折多定少問題 而係恰人乜都唔識 就同你講公價都係咁樣 同你去藥房買藥,跟住同你講$1000係公價無分別
簽免責我覺得無乜問題,因為係公司比較近期既policy

但梅田reject你d舊框就唔正常

銀座店,姐係6丁目嗰間
日本邊到有?我都想配smarrlife , 但唔識日文配唔配到?
金子眼鏡 銀座店
過嚟搵我
你係咪今日有appointment唔得閒 之後同兩個香港人講解手造眼鏡個個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞