(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 23

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
銅鑼灣邊度配鏡片好?
想配度數/散光/變色鏡片
千其唔好新黑 食水深
都有性價比高既
好似眼鏡88咁就食水深俾佢交商場貴租
想請教下owndays係咪算係性價比高for 我深度數有散光 我左右眼 600up 有散光 要1.74 ownsday話幾深度數都係剩眼鏡框錢 有冇伏?
新黑老闆?
剩框都3000
真係好貴 個較帶得耐鬆左就gg
新黑始終第一間做起左就好貴
有冇咩近新黑個類眼鏡但平價d 都係日本架
係咪得zoff jins ownsday揀
你住邊度?觀塘有一間叫高佳嘅都係七折
我知所以上嚟問

jins /owndays / zoff 係咪都唔得?

啱啱問咗間細舖 hoya 得9折
銅鑼灣有冇啲舖頭係6/7 折
想問owndays 雙非係用seiko jp?
因為我配完拎左眼鏡都無卡仔。。。
好心就唔好玩9人喇 乜都「the new black optical」

親身經歷就算我幫襯埋 叫佢幫我較返幅舊眼鏡都e e or or 又話驚整爛 又話唔喺佢度買 我買嗰陣問佢啲sales話okay我先帶埋去搞姐…
呢個新黑打手 呢間真心唔係幾好 食水太深仲要無咩服務 係貪佢可以任試出去買

有冇巴打認到強尼呢副係邊度出品?
岩岩睇番先知原來係配左as 唔係clear view
想問淨鏡 1.67 防藍光 as 1800 魚唔魚?
唔記得jins定owndays 配1.74唔洗加錢
如果夠膽試玻璃鏡嘅話可以去問下末代皇帝仲有冇做
EGG呢間垃圾配過2副
2副唔夠2年開始鬆/壞
較眼鏡間間都係咁,驚整爛要負責
係佢到買就話可以賠個新框俾你, 舊眼鏡框整爛真係唔知點負責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞