(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 23

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
黃店眼鏡舖(轉自post 16)

康明視力中心Hong Ming Optical 荃灣
Focus Optical 匯澄眼鏡 荃灣
Lano Eyeswear <好似門市已執但仲有網上
Glassholic眼鏡狂熱 元朗 將軍澳
万視屋健ちゃん 深水埗
KOS隱形眼鏡專門店 深水埗
Health Care Optical 保健視力 灣仔
Genic Eyewear 旺角 (有賣假金子紀錄)
The New Black Optical 旺角
Mini Con City 旺角
JandKshopp95 旺角
The New Black Optical 銅鑼灣
眼鏡星球 觀塘
iPoint Optical視點護眼 深水埗
昭和眼鏡 油麻地 深水埗
零式光學 深水埗 旺角
二町目眼鏡 旺角
Otto Optic傲瞳視力 旺角
Cornerstone.optical 旺角
USKO Optical 旺角
香港視力Optichk 銅鑼灣
二代目眼鏡專門店 觀塘
Pepper Optical 觀塘
愛家眼鏡 堅尼地城

(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 22
https://lih.kg/3145708
其實native sons係咪手造?
係咪食水好深
有無師兄知邊到較眼鏡比較好?
上網買左副鏡 戴到鼻樑痛
如果係聯乘版就買得過 如果唔係就直上Dita la
taylor with respect同新黑出完聯乘之後出隻細鏡圈版diadema即刻將兩款聯乘色變做通販品
新黑其實食水好深
新黑 蔡司clearview 防藍光佢開8折
我係咪做左水魚
係 8折太少 又多一條水魚
我去荃灣西眼xx房買
一買已經右邊柄關唔埋
螺絲左右都扭唔番鬆滑曬牙
個較完全唔得
想問下巴打們邊到好d質素配個架又唔係新黑咁食水深
香港有冇邊間校眼鏡會幫你睇埋眼傾斜度同面彎呢d?
喺日本買框嗰陣個架仔有呢d服務但有行程趕住冇做到
個架仔話本身我戴開副眼鏡個傾斜度都唔fit我對眼
唔係係佢到買既眼鏡都可以比佢較
伏店 太食水 去旺角樓上舖仲好
過千近視去邊間配抵
冇錯,你的確係一條水魚
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞