(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 23

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
你要認有d咁嘅劣根性都冇計 隨得你
如果想繼續睇人仆街可以當我呢個template冇存在過
"叫人地係邊買就去返邊炆屎"

正路喎, 比你係第二間眼鏡鋪, 唔好話你係老細啦, 當你打工

個個入黎免費較架, 首先已經無賺到你1毫子, 仲要承受較得好無錢收有意外我要孭飛呢個risk

成個過程我有咩利益 1下掌聲 社企呀而家

掉返轉你覺得新黑賺左人錢係無責任處理返d 身後事

唔得咪死lur 到得, 錢就識袋
新黑試眼鏡係無敵, 款多又試得自由

咁好嘅platform 點解唔好好推介

但係可以試完自己上網買

無需比錢新黑賺
template 要有, 因為有咩好睇得過有人仆街

就係明知屎臭都要食

食左入口梅2啖, 先話 "咦, 係喎, d 屎真係臭喎"

咁先開心
以連登仔standard
全香港都會做晒黑店
上面d人出事冇搵返新黑解決問題先?
咁佢解決唔到可以點? 死lur就解決到?
人地係集中係想解決問題 你就睇到人為左解決問題貪小便宜咁
佢地肯收錢我唔介意比架 但溥儀個cs講明話唔駛收費歡迎光臨門市
咁我可以點? 駛唔駛入封利是塞比幫我校鏡嗰條友?
呢個post根本冇營養 同#155講嘅一樣
除左鬧同睇人仆街冇其他
新手入黎 頭post list就有新黑 個個post都有假膠推新黑
好似人地奉旨入到黎要get到邊句真邊句假咁
解決唔到, 咩叫解決唔到

開間眼鏡鋪, 驗眼較眼鏡係最基本嘅野, 咁都話解決唔到 係唔做定做唔到

收錢果時就得得得, 到出事先黎話解決唔到

d 手段咁似呃人買保險, 買之前乜都話包, 出事就話 "唔好意思呀, 條款寫左唔包架"

不過唔緊要啦, 可能連登仔支持咁樣做生意嘅手法, 可能而家潮流興

我亦高興睇到更多嘅人仆街
其實暈都有好多因素
1. 同之前眼鏡差別大 (度數 角度 焦點 鏡型 鏡彎)
2. 鏡種分別e.g 戴開球面鏡 轉非球面鏡等等
3. 如果你雙眼協調差 有隱斜 加上度數本身深 而焦點相差太遠, 就有明顯清𥇦度分別 攰嗰陣可能有重影
同你講都暰氣 你想人唔好助長新黑風氣但又喺度單單打打
照你咁講見到上面有人係咁假膠叫人去新黑你應該屌柒佢丫嘛 又喺度同佢扯貓尾?
學樓上話齋d新手奉旨要get到邊d真邊d假膠咩?
個個第一次接觸手造眼鏡都一定知道新黑係伏? 十二年免費教育入面有教?
又唔想人助長新黑歪風 又想睇人仆街 到人地真係比人誤導左去新黑中伏就擺款屌人明知屎臭都去食屎
呢個post有你呢d人喺度真係喊三聲
呢個係你覺得姐 追左都幾個post都唔覺剩係講新黑
個post頭又有新黑 每個post又有你仆心仆命假膠叫人去
更莫講連登以外嘅social media新黑都鋪天蓋地宣傳
又ig fb廣告 又請藝人黎戴 難免d人初入坑係會去新黑先
睇你想繼續睇人仆街定點囉 其他地方管唔到
喺呢個post教下人我覺得冇壞 畢竟唔係個個人買之前都得閒爬文知道邊間好邊間唔好
唔好誤會先

我屌新黑係打者愛也

同時我亦係真心想多d 人去幫襯新黑

唔係邊有人瀨野呀

你知唔知睇住d 苦主上黎叫春係好過癮

如果無人去新黑食屎, 呢個po 會小好多樂趣
點都好, 係同路人就得
Genic eyewear 係唔係TOP 果間?
咪住先 留言嘅人都唔係同一個個體
你將個別唔同嘅人歸納做一個叫連登仔嘅類別打稻草人係冇意思
買野會格價係人之常情 一見到有人格價就覺得佢地係d算死草嘅閪客咁其實都唔駛點討論落去
只能夠建議新入坑唔好喺呢個post提問 自己去google search仲實際
有冇邊間自帶架配鏡有東海防藍光?
有冇7 折?
其實我記得之前有巴打頂唔順開新Po 讓咗個Po比假膠玩
係佢地太厚面皮跟埋嚟繼續新黑新黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞