(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 23

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
連登仔一定要名牌+有半價+有視光師服務+有得claim先會買
乖啦,人哋都肯亂寫,俾人賺多少少啦

有得claim仲駛乜care半唔半價
https://10eyevan.com/celluloid/no3-47.html

全新 10eyevan 2004s 有無巴打有興趣要 蝕讓 $3k
你唔講都唔覺。我幾中二佢唔係好灣,條臀直直地
連鏡都未配
你地班人又屌人鏡片少折 又話newblack食水深
而家問下5折既鋪頭有冇在場視光師又屌
公司有得claim姐 唔代表唔洗補錢既
又癲又話孤寒得啖笑

大把公司配眼鏡有得claim 2000-4000
買個框都去哂d錢 問下配鏡邊度抵d都正常呱
買完都係中意帶中金多d , 呢d 唔係好襯自己
配鏡驗眼唔係包架咩
你不如講下你可以claim到幾多,想用曬嚟配鏡片定框+鏡
Diu 想問下zeiss Clearview (無blueguard) 塊鏡係咪都係黃黃地

我放塊鏡同白色布比,感覺好黃

但明明塊Zeiss 卡係寫FSV Clearview UV Protect DVP
好多間都有60日內戴唔舒服免費重新做過新鏡片比你
不過拎末代同新黑比真係差太遠
以前陪fd去配自己冇份幫襯佢都好用心幫我校眼鏡
好似d髮型師咁圍住我兜個圈睇我頭型跟住校兩校已經fit到飛起
去新黑左校右校都冇佢校左幾分鐘咁舒服

有冇人知呢副係咩黎? 搵左好耐以為係masunaga x kenzo隻senda但個鼻托同鏡臂又唔一樣
近視想配副太陽眼鏡揸車,有咩方便既選擇?會唔會有時入隧道又太黑?見日本連鎖店嗰啲磁吸既幾好,但款式又得好少
Dita Haliod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞