多倫多生活討論區47

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
依樣真。好多係禾稈冚珍珠,更多舢舨充炮艇
返香港大把fg 50k連登仔女
冇樓冇錢無興趣join
推下
https://t.me/Torontohongkonghardwork
有80幾個窮撚喺入邊
pmed
咁高standard好快block哂90%連登嘅人
我都去過果間專賣Mazda車行睇過,部部都好高咪數,都唔係特別平過其他車行
連登有愛
I did it my way
睇車唔好淨係睇咪數(太高,>300000,當然唔好搞)
都要睇下有無漏油,偈,波箱,車架缺一不可。
有時睇下啲人單機上連登都幾搞笑
所以我唔食呢d羅馬生菜 真心貴
而家少左好多99cent/1舊西蘭花了
我都知但私人都係差唔多 同埋唔識check車 去啲2手車行感覺好啲咁雖然幾千筆直都預咗點都要整
想識
自介下先
施逸希[希] 16碎 勁X1000000000000000000000000000000000令仔,校草,花痴多不勝數,好cool,勁打得,超串,有錢(啊爸係全球首富, 忙到3年先返泥1次),啊媽因為車禍死左,BT FD 係嵐同夜+軒
吹下水咪好囉。有錢唔使攞出嚟曬既。
我夠兩有隻爛船,兩架錢七,住間爛屋。 有幾多錢又點吖,咪又係瞓半邊床,仲要同幾隻貓爭枕頭。做人積下陰德好。有兩個臭錢就以為可以做乜都得。因住有報應呀。

我諗下或者叫我啲徒子徒孫加入去個group同佢哋清潔下身家。

君乘車,我戴笠,他日相逢下車揖;
君擔簦,我跨馬,他日相逢為君下。
西蘭花 $3.99 a pound. Too expensive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞