曼谷旅遊討論區(6)

987 回覆
2 Like 3 Dislike
Email AXA 佢會幫你改

dklm
巴打一定好靚仔
仆街黎,搞到我為左買+7日保險而搞左好耐
曼谷一個人玩真係幾悶下
你去左?
搞完一大輪 同無宣布過新措施一樣
肥毒一名
係多口水姐
TAT hk 仆街死啦, 之前係咁出fake news 搞到人上唔到機
18年去,一個人幾悶下,反而芭提雅好D,同埋曼谷D夜市賣既野好伏,全部淘寶嘢
曼谷人多車多
如果唔岩行街 去芭hea下真心開心啲
弱智仔
不過野食係幾正, 平貴都有好多選擇,芭堤雅D酒店好過曼谷果D
香港住開狗屋 果邊3 4星已經覺得好撚正
3-4個直頭villa仲抵玩
住過 啲野好新 design 幾靚
啲 staff 全部都好好禮貌 service 超好
同埋佢個早餐好好食
位置方便 一出就係mrt
整到咁柒為咩呢仲肉酸過pet lo
尋日下午出發個d都話冇人check lee d
今日果然就update 返
宜家保險嗰度究竟係點
早餐係咪任點?
咪寫到明唔使囉
簡單啲就係上個星期佢講嘅嘢全部撤回
佢話要先即刻上網買啦
仲要扮冇野 ,今日先尼update 仆街
跟住又成堆人 facebook post 當offical,真係不得了
冇人深究話tathk 點解可以咁仆街
咁安樂
想早D 買嘛, 如果有咩事影響行情, 例如班機冇左, 之類
都有得保嘛
Thus, Thailand is aiming to correspond with rules of these countries – among them are China and India. Therefore, passengers from a country that has requirements for RT-PCR test must have health insurance covering treatment of COVID-19 in Thailand.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞