曼谷旅遊討論區(6)

987 回覆
2 Like 3 Dislike
Nana 就話姐. Asok 附近幾多正野食 商場又多野行 我覺得幾正
係咪無曬好多流水蝦?
我見Taikong/168流水蝦呢D都無左
另外想問下有冇巴打知EATIGO除左GOJI,之後仲有邊間BUFFET高質?
邊間多野食d/好用d?
推唔推薦Tiffany 人妖show?
好睇,不過我2014年睇
睇show ok
睇完影相俾人劏到一頸血 你同一個影相其他幾個會衝埋嚟一齊影 位位一舊 2個人影就x2
除非搞到社區大爆發,佢要賺淫民弊,我諗頂多入境前PCR陰性報告。
之前法國同樣出微博歡迎支人,轉頭就話要PCR陰性報告。
後日出發,想問最近出發嘅巴打,香港出境多唔多人?洗唔洗再預多啲時間排隊寄倉?
人已經在pattaya了
唔洗,冇乜人
啲鬼佬都冇戴
睇緊機票,如果9點落機係咪仲趕到機場快綫出市區酒店買下夜食?
頭班機下午就可以去到行夜市,不過旺季真係貴,本身去唔成日本先轉曼谷,都冇諗住趕行程去邊度玩,搞到想慳返晚酒店錢
有冇一啲網上講到但實際好普通嘅餐廳?
間老母麵、Jay Fai、唐人街烤麵包、粉紅衫水門雞、Mae Varee成日有youtuber推薦。
有冇ching 1/1~1/3喺曼谷 招人一齊食下野~
曼谷有冇靚rooftop 餐廳推介? 本身想訂嗰間full了 thanks各位巴絲
請問JJmarket星期六日還有開嗎, 仲有冇之前咁熱鬧
有開,你睇好多youtube街拍片會見到,睇落唔係好多人咁。
https://www.youtube.com/watch?v=i14c4faQVHQ

2019年時
https://www.youtube.com/watch?v=WNpSMN_YQUg
想問下GRAB/BOLT 係咪都可以係香港搞掂左先?
定要去到用個邊電話先得?
Asok 去nana中間有條路仔都有幾間既
但大排檔坐得比較舒服
另外大路街口有檔湯河好撚正 有架車仔係外面 好想食
上次試過唔得 你可以試下vpn

咁去到個邊先再整
Siam附近除左superrich,仲有冇其他地方可以唱錢得4.38
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞