曼谷旅遊討論區(6)

987 回覆
2 Like 3 Dislike
而家仲邊有醫生出到免針紙即係玩鳩我哋啫
有冇人諗住打去保險公司改保單,唔知今次d公司肯唔肯改過份
唔比改咁點?
買第二間但你實際又唔係個日出發
有咩事會唔會唔保?
出發日期點解會唔同?
我理解買第二間即係而家要買一份啱佢要求嘅保險,咁我到時就會有一份普通保險加一份可以入境嘅保險。
應該冇 可以改日子/地方
係咪個7日買份普通旅遊保險就得
各位Ching 買邊間保險好
牛油果保險
要買多七日旅遊保咁on9?
英文版 有康復碼就得
中文版 有康復碼加一枝
都唔知跟邊個
唔會掛,正常合資格嗰份應該要包曬後7日,佢預你個七日留喺泰國醫武肺,保險公司比返錢
我依家就得返普通保險,上唔到機,喂係咪想加長,真係戇鳩嘅搞到好似又要買過第二份
大家係邊到買保險
星期一就飛
AxA 好似多人買
最平個隻都得?
lm
本身已經買咗保險
可唔可以另外買一份包離境嗰7日
定係要重新買一份由第一日至離境7日嘅保險
我就前者
不過最好佢比改受保日期
但係呢篇嘢係尋日出,泰國旅遊局啲料係今日更新
百幾個隻包武肺OK
Axa 好似冇張特別證明話包埋武肺
係得張 catalogue 有寫
未諗到 下星期出發 睇定d先
klook x axa嘅policy schedule入面有寫,入面有一句:
We hereby confirm that the above Insured Person(s) is covered by Klook Travel Care under Section 1 - Medical and Related Expenses from contracting during the journey. Medical evacuation and repatriation are also provided up to HKD1M per insured person under Section 2 - Worldwide Emergency Assistance Service of the policy. The above cover is subject to terms, conditions and exclusions of the policy.
係啦反正last min買都得
睇下有無ching去到有update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞