京。阪。神討論區 (6)

993 回覆
5 Like 3 Dislike
D4 都算ok ,交通要諗諗
D10 先cls, 仲要上摩耶山
一定好多miss
你個行程同你個名相違背
D5琵琶湖你係咪跟網上嗰個一日遊
應該冇乜可能一日走哂3個
有都係去到打個卡就收隊
頂盡2個點
係啊,全部都係網上搵料 copy 出黎
好彩擺上黎問問先
去旅行梗係慢慢享受
等件事過咗一定要去booking.com、agoda留言,等其他人知
幾錢呀?
幾錢呀?
咁慘
想請問三嶋亭點樣預約?佢個官網壞左book唔到
有冇人試過walk in 入去 係咪要佢一開門就walk in?
用日文版
佢唔係即開嫁
之後keep住再睇啦
我啱啱食11點得勁少人 但一定要約
Thx 巴打
知唔知黑杉lunch係咪伏
請問係唔係要揀佢嗰兩個set 一個17xxx yen 一個2xxxx yen, 有冇得去到改返食lunch set? 因為我見佢要prepaid左先 感謝師兄🙏🏽
其實你上網搵料既同時應該用埋 google map 將每個景點之間既交通距離同交通方法去參考下你所排既行程可唔可行。
唔駛諗 walk in,門口個阿叔只會用手同你打交叉。
我今朝都用緊 google map check 緊, 唔該巴打
我無食過....
我只係知佢LUNCH可以用日文版訂
之前有望過佢個日子同時間但係最後時間同地點唔啱所以無訂

等其他清食過的出聲
SOR
有無爸打近排去過青島(貓島)?

我住主要係大阪玩,但因為去過幾次,今次想去遠小小

值唔值得用一日時間去青島撚貓?
要睇你鐘唔鐘意古舊野
京都住過廿幾日,d野好早收,夜蒲唔岩,
另外唔少餐廳主打素食同soba多,拉麵店都多,
嵐山,清水寺,伏見,金銀閣,宇治,二條,貴船,京都競馬場,依d都值得去一次
黑杉我上個月食完dinner, 係幾好食同晚餐都包呀 不過個晚佢比2個新既師傅仔上場,雖然呀黑杉師傳係到監工同係半場整壽司時都有落手做, 但食呀媽家姐我覺得其實係包埋睇師傅表演刀工呀個D,變相無成餐飯都有野睇咁 差咁D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞