京。阪。神討論區 (6)

993 回覆
5 Like 3 Dislike
觀景台 我覺得獨遊會浪費左

睇d人影相好靚
三宮centre plaza地下街, 接近140間食店比你任簡.
好多地道平民野, 有部份係好撚好食, 絕對唔伏.
d居民或者返工lunch d人多數起依度食飯, 好多間都排晒大隊
有間天婦羅最出名, 仲有間炒鐵板野都排到幾誇張, 拉麵都有十幾間.
仲有間鏗魚飯好撚癲.
另外santifa三宮地下街都有野食
再過去harbourland都有好多間野食, 龍威講果間龍神丸果度都有, 跟住世界盃冠軍普度斯基開咗間ice cream united, 去唔到德國既話可以試下,
三宮d橫巷都有一大堆餐廳隱店, 有d好撚正既老店頂唔住疫情執左, 但係仲有唔少堆新派既cafe,
北野果邊又係, 有間神戶牛丼日日排到痴撚線, 間野得幾個位, 但d人等幾粒鐘都會排.
你要食晒成個三宮d野起碼要食1年時間
早啲去近江 食埋近江牛都好
我應該
白鬚 + 宇治, 之後返河原町行下街
之後第二朝去彥根, 中午返大阪
白鬚 去宇治? 一北一南wo
冇辦法 去宇治點都係死
白鬚我極早,之後中午返京都站附近食野再去宇治
如果我朝早去彥根個情況一樣
諗住去下 沙灘,adventure world,呢d正常野應該唔伏呱。。。。
廣川 11:00睇未開俾人預約21/3
啱啱12:10再睇已經full晒
和歌山入夜完全冇野行靜到爆
朝早仲死, 真係普通日本二三線城市咁
klook 同 kkday 都仲賣緊上年果張倉底貨

2023年版本要4月1日先出
和歌山5點已經黑撚晒
有d位行幾十分鐘路先有一間7仔
可能我去開日本鄉下,真係慣左咁,又無乜野
清水寺同 二条城果邊d櫻花好似比關東遲一個星期
成個城市就係純粹拎黎住 要番工就去番大阪方向
便利店餐廳都唔多間
去其他分店條路靜到爆 情願去多2分鐘番去JR 起碼有少少人
講靜,我試過住姫路dormyinn已經係近車站,
因為要幫人用個啲機去lawson先有印個啲入場飛,
其實只係兜去酒店後面
嘩,夜晚10點啫,車都無架,街燈都唔光
成半粒鐘先有架單車經過,嚇死人,搞掂急急腳返酒店
有幾難
其實d繪馬除左寫野掛上去之外

有無紀念品式既繪馬for你買走?
你買完可以唔寫攞走唔掛
今日又落雪
日本係咁架啦
Shopping mall 仲收8收9
X2 仲要冇乜街燈
黑哂
繪馬可以帶走架
和歌山係咁上下啦。
去鄉下就係貪佢呢樣
人多又驚人多,開得夜又怕人地雜.... 無人又話無人.... 好難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞