點解法國上半場會0攻門?

418 回覆
86 Like 11 Dislike
佢個腳都心急

明明官迪基沙文包緊

佢係後面想偷雞
迪根斯好似賽前有講球員有感冒徵狀
唔明佢地想講乜
咪話主要原因係法國戰術失敗囉
一係佢地提出合理假設討論下
但又淨係強調法國班人踢得差
又唔講點解會咁差
咁討論啲乜
電話佬角色主要都係playmaker 佢失去作用最多都係無波入 我姑且認同呢個係無波入嘅決定性因素 但琴晚頭70幾分鐘法國後防都講緊係自傳出界 你話因為係迪馬 我覺得只係一部分原因 你話無位走我又唔認同 進攻無得走唔代表防守無 係根本無人肯補位 連正位守嗰個都唔肯跟人走到底 然後再自傳出界 我覺得無需要長篇大論去解釋呢點係法國戰術或者人腳有問題 更加唔係阿根廷可以導致嘅嘢 只係法國人態度有問題
一係心理壓力問題
你見班力架射十二碼就知
二係阿條中場線嘅迫搶速度同之前對手差好遠
正評多到
連登都幾恐怖
黑人無腦
其實成場波最好笑係迪甘斯換成迪奧同基沙文,出卡馬雲加同高文
兩閘同中場迫搶,係好有成效
天使當年因傷無決賽打
今場留力八年回春
第一球 我個名姐
因為大家都見識過班撚樣為咗唔計,幾肉酸都做得出
擺明係曲線
阿根廷太早換出迪馬尼亞
明明上哂力又有火
一換完既刻出事
比小花氣場震懾咗 花迷又贏
0:1 / 0:2 個陣冇人迫冇人搶,有睇波就知9個法國唔想贏(中場完全輸晒),但又咁好彩有12碼比麥總入到一粒+換左幾個內鬼(想美斯贏個啲球員),局勢開始唔同。

唔係麥總入三球,早就出局,可惜既係12碼冇得一人踢哂。
真係好撚on9 所有media都焗住見到吹奏佢嘅post
咁係佢對自己手靚牌都無信心先會保守到咁,明知阿根庭無高度,就變陣出大黑腸高佬炸一輪chur下佢哋條氣先啦,拎到一球先打返之前個位防反咪完美,鬥bench阿根庭無得鬥
佢個樣天生唔開心
講咗主要係態度問題
佢哋唔識波
阿根廷係打得好,但係吹到係戰術搞到法國打到咁同弱智冇乜分別
唔逼唔搶唔撞,無壓力俾埋個波對面,夠未
同決賽前2班波嚟
根本麥總認真踢足90分鐘嘅話小花根本無埞企
有內鬼終止交易
你咁講好過上面某啲人直接屈花迷
各自保留意見囉
我就覺得係戰術原因佔大部分
因為法國個上半場踢法同佢地之前幾場都冇大分別
但阿根廷就同之前唔同
你覺得態度先係決定因素都得
起碼好過假波放水論
隊中唯一一個playmaker比人封死點只入唔到波咁簡單 控制唔到比賽節奏 比阿珍帶住黎打
何況法國後防本身都唔算穩
加上阿今場成隊超晒班 信心都唔同
你見佢地上半傳波造波都放開晒 甚至唔驚玩高章少少
樓主pin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞