點解法國上半場會0攻門?

418 回覆
86 Like 11 Dislike
收到風佢屋企人喺看台打signal比佢
啱啱check咗戶口仲未見到人過數
比人入兩粒追和先好分
班正選今場懷疑真係啱啱病完 基沙文 丹 住烏全部狀態差
換個12號仔出嚟都差好遠 勁勤力逼 同埋冇住烏之後就唔亂放長傳去前面 之後再換埋Coman cama 成隊波生翻好多
有無人覺得個 12 號好似kahby lame?
好同意
2:0果陣都心諗唔好俾人追一球
追一球隨時出事 成班法國球員實醒曬
一嚟力架同基士文無必然衝突 再諗點樣擺 二嚟換力架見唔到有咩必然優勢 因為法國頭70分係輸態度 唔係輸人
*khaby
自隊
真係士氣問題
琴日阿根廷唱國歌果陣真係精神好多
好似沙圈睇馬咁
法國之前都係會唱國歌,都係好高昂
唔係佢地對首歌既睇法問題
法國識鬼逼搶 唔係踢開逼搶冇啦啦咁做其實未必有用佢上半場只係做番自已 不過兩翼比人守死左 拉唔到邊 中間冇空間比電話佬做野 主要係傻舟條邊廢左 平時都係靠佢同電話佬控球 守又廢 觀迪比迪馬玩到傻仔咁 如果唔係換左阿古拿 法國應該追都追唔到
球十二碼救返成隊士氣
加上對面BIG腸咗成場開始無氣
但係事實上係換完班黑腸好氣好力撞到阿根廷散晒喎
反而基沙文就畀阿根廷搶到完全冇作用
中場輸哂,基士文用唔到波,無波比麥總跑。
上半場阿根廷鬥心好勁,個個跑多幾步,進攻同防守都做得好好。但無奈輸咗個十二碼之後逆轉,阿根廷開始冇力。
無計
天使注定要救世
上屆天使果球世界波追平 呢世都會記得
D人淨係講佢成日射失
但冇人諗佢點解可以走到咁多球出黎
佢入黎之後 好似走左3次靚位
D必利痛斷曬貨
半場先有感冒熱飲到貨
今場佢係好波既
其實法國一早出卡馬雲加,高文一早迫搶可能仲有機會
不過嗰個係迪甘斯保守到仆街
唔標波呢啲戰術要求嚟
法國由頭到尾都踢慣防守反擊而唔係迫搶
就算對摩洛哥都全軍縮後讓個控球權比人
加上法國班友唔識踢逆境波咪愈踢愈沉
係後面包皮追和先醒哂

又要貼圖
咪撚係咪都拉埋c朗黎講 好撚柒煩啊
法國應該係按4強阿根廷黎部署,縮後d唔標波等阿根廷冇得反速反擊,同埋想保留體力。

阿根廷都有神調動出左天使拉邊打主攻打亂左法國部署,法國輸左兩球隊波見到荒晒,唔知點做。法國都及時換人都提左在場球員要改打法,唔係隨時輸多球。

之後換左高文同卡馬雲加入黎,阿根廷班球員體力開始下跌就搶返主動。
我記得柏華嗰球世界波多啲
事後孔明嘅話你啱啊 但原本個陣都見唔到有咩問題
鬼知迪馬咁勁 傻舟咁廢半場換走基奧特同傻舟都算決斷
直頭撚狗咁撚
一下就及過左
睇下阿古拿個契弟on99咁款
呢d大舊佬 唔應該攞黎打翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞