點解法國上半場會0攻門?

418 回覆
86 Like 11 Dislike
點樣見唔倒有咩問題,畀人大半場壓制住咪就係代表有問題囉
成場波大致係咁
下半場後段見美斯 開始溜氣 要叉電都擔心頂唔頂到
佢地唔想嬴
連12碼都係特登輸
假波啦
擺明做俾美斯所以根本無說服力
我唔會認同
天使谷盡冇力啦
冠軍庭真係輸果2分鐘
其他時間上曬身 2:2以為會輸埋 點知加時重有力 重入到粒 踢波士氣真係好緊要
老左姐
但冠軍已袋
都報埋上屆3:4 既仇
完美
係,佢有幾球比人拍甩左即刻比人打反擊,真係歲月催人老
但冠軍始終屬於美斯
一路stay喺左閘位喎卡馬

其實迪甘斯真係好勁
大膽換走三個正選重心
一換完人成隊波生返曬
撳住阿根廷嚟打
丹比利睇20分鐘就知成場表現,即換啦仲等到差唔多半場先換
而且成個中場都由得美斯輕鬆拎波轉埋身派牌,on9區域防守
回番歐聯對個下比美斯啫
等班on9以為阿根廷贏埋 之後追阿根廷贏 和嘅話莊最後就可以收哂兩邊獨贏
法對摩無輸過波已經係another story 就算打防反 唔標波係真 但輸緊波都應該要多翻啲壓迫同走動 條防線要一齊走 以前鍠都係咁樣踢 但法國係後場無壓力下都會自膠
要打逼搶就唔好出豬腦正選,留嚟尾段高空轟炸同前場箍波啦
上半場諗住銀河唯一屌打班矮仔
但基奧特冇乜表現 反而限制左麥巴比
上半場麥巴比真係忍者龜咁 隱左型
克羅地亞同阿根廷鬥搶啦,結果輸左幾球反擊
開頭比人禁住黎打都叫冇問題
係啦一定係假波啦,頭80分鐘法國收order 輸2粒,之後到阿根廷輸2粒,咁會唔會開心啲
你睇住個結果嚟講 我睇件事本身諗法啱唔啱 大家唔啱channel 但大半場比人撳住打唔係個陣問題 係態度問題
種植園踢法你識條毛

一個白人叫十個黑人走上走落
個陣冇問題
係基沙文同基奧特有d失準
中場又好似比人落左降頭咁
打唔起個陣姐
所以一直講緊態度問題
因為法國個踢法同陣都唔同咗囉
一開始係之前踢開嗰種防守反擊
諗住靠前面住烏屈頭包皮屈速
但中場輸晒冇波俾到前面
防線本身就收得後所以仲大壓力
而且講緊決賽好早就輸咗個十二碼點都會影響心態啦
後尾換走住烏換埋電話佬
上晒快馬就係轉做主動向前壓逼
同時阿換走迪馬開始轉守
所以法國咪多咗波用亦都發揮到速度優勢

開賽前阿話正選出迪馬 全世界都驚訝
事實就係佢都係上半場表現最好嘅球員
法國根本冇佈署到佢嗰part
其實睇翻法國前幾場嘅表現
後場都有自己問題(英格蘭摩洛哥都幾多機會)
明顯睇得出佢地核心係電話佬而阿根廷都有針對呢樣嘢
所以法國踢唔出自己擅長嘅嘢
相對阿根廷核心係美斯都係人都知
阿都知法國實會搵人招呼美斯
所以出奇招擺迪馬出嚟 等法國唔知顧得邊度
阿上半場個戰術係好成功
而且呢啲都係有場面有事實可以推理嘅
反而係啲陰謀論真係完全證實唔到(踢前踢後都冇好firm嘅消息話法國真係好多人感冒 而且輸咗之後啲球員都冇提過 個個都話係阿根廷踢得出乎佢地意料)
天使一開始都有D甩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞