點解法國上半場會0攻門?

418 回覆
86 Like 11 Dislike
因為上半場連登仔話打假波囉
咁先顯得我讓波
個個撐美斯,我一定撐對家
D女覺得我勁型勁獨到
好彩麥總今場無贏,唔係真係全世界憎佢
迪馬無氣,同埋已經完成左
人越大,閱歷多左,知道好多野背後都有操縱

個個都係跟劇本做
事實就係花迷不願面對現實
吉邨Sir d按金淨係夠cover頭70分鐘
90分鐘尾段仲有球1扭3,入埋就真係提早改朝換代真世一
因為佢地想表達既係 總之唔係你阿根廷勁 係我法國踢得差 心目中 我法國先係冠軍典型小學雞式辯論
勁撚過鏝啦,下下one touch 準到。行雲流水
覺得係假波咁未成世唔好再睇足球囉,講黎做乜
我覺得迪甘斯先係甲級戰犯,你幾撚唔中意賓9都好,佢嘅實力金球獎已經證明,上年個歐聯場場打到underdog咁贏,心態一定好撚穩最啱用嚟踢大盃,作為國家隊主帥私怨行頭唔放國家隊利益為先,趕個最撚勁嘅走係做乜撚嘢,屌係跪地求佢入國家隊踢都要啦,唔係話今場放佢正選一定贏,而係原來賓9根本只係輕微受傷根本唔洗抖咁耐,成屆世界盃場場打足都得,而迪甘斯借啲2叫佢走。今屆嚟講馬克龍做嘅嘢仲多過迪甘斯
入咗會係千古罪人,啲花迷咁撚惡實屌死佢
牙朗:我個劇本呢

你呢D同講食鹽多過你食米一撚樣
廢到冇得再廢
唔係話賓周馬傷咗?
benz真係最fit既時候都無得踢國家隊夾包皮,遺憾
第一球12m: 黑哨
第二球入: 假波
70分鐘法國無攻勢: 假波
法國第一球12m: 阿根廷好撚茅
法國第二球: 阿根廷技不如人
補時美斯入球: 劇本
補時麥總入球: 阿根廷技不如人
十二碼贏: 無12m唔識贏
覺得好笑啫
戇鳩
俾個劇本你做戲咁戲都會NG啦
咁點解換完人下半場又會突然有翻態度?
即係正選冇態度但都正選?反而sub就嗰啲就個個有態度
咁係咪都算佈署失敗先
不過咁我都冇話完全冇態度問題
但輸戰術都係事實究竟有乜咁怕認
屌都屌死L馬先啦
麥總嗰球咁靚一定係排好
單刀龍門一字馬救到咁靚一定綵排咗好耐先做到
一早好返出得 話係不受尊重先唔踢 迪甘都未必會出佢
【Now Sports】今屆世界盃開鑼前因傷離開法國大軍的賓斯馬,周五IG出帖留下一句耐人尋味的「不感興趣」,不知是否隔空回應國家隊主帥迪甘斯。迪甘斯日前出席記招,有記者建議他召傷癒的賓斯馬(Karim Benzema)歸隊候命,並問這位前鋒會否在周日世盃決賽驚喜現身,但這位主帥當時這樣說:「我寧願不回答,這是一條愚蠢的問題......請下一條問題?」
利申撐法國,法國成班鳩踢係事實,唔知以為佢地先係領先2比0果隊,阿根廷班友今場表現出贏嘅決心,個個出200%力,實至名歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞