點解法國上半場會0攻門?

418 回覆
86 Like 11 Dislike
贏咗佢直接做GOAT 今年金球攞埋
順便趕走美斯尼馬
好L正

不過算啦
講咁耐我發現人地就係唔願面對阿根廷戰術有成功嘅地方
一定係法國自己未盡全力 hea踢 態度差
完全唔關阿根廷事
覺得輸兩粒好柒但又唔攻得住 條氣唔順咪收你老母山腳講真有心出收山腳但無心守更加講唔通啦
事前陣式安排(保守)
調動反應太慢(形勢唔對路都等到下半場先轉陣)
無臨場觀察球員表現(輸完球12碼之後見到某啲球員已經心態崩就要換走止血)
而家講緊頭70分鐘全部好似無人當決賽咁
有條自稱好識波既人話因為戰術係主打防反
中場又比人封死所以咪咁

其實呢個解釋0:0既時候係無問題
輸緊一粒 世界盃決賽你同我講主打防反
你知唔知自己講緊乜

加上成場係完全無人迫搶
直到高文換入黎

我真係唔識波
重申 我覺得成場阿根廷踢得好好
係唔明頭70分鐘 法國咩事
40幾分鐘上半場都未完已經換走丹比利啦
咁都慢?
假波嘛,得喇
頭70分鐘迫搶又快又狠 波未到人已經到 法完全停唔到波
alvarez 一條友逼到法後場組織都唔得 下下大腳清
進攻又上晒身
頭幾場條中場面對面都傳失 今場成隊鏝咁
由其allister無名英雄 逼搶 傳控 後上乜春都有

法國牌面係勁啲 班友欣賞下人好無
一定要"唔係阿勁 係法失準姐"
完全同意
根本法國冇鬥心去踢 就算你睇第三球 法國俾人攻緊啲人都唔係人釘人 尤得阿根廷進攻球員喺面前跑 自己戇鳩鳩就企喺度
其實調返轉講 咁都可以入到阿根廷三球我覺得好撚神奇 就算啲人話80分鐘後對波生唒 防守意識都仲係差
我喺度諗如果佢哋認真踢會唔會456阿根廷
琴日個場差唔多成個世界盃最精彩個場都要當假波睇波黎做乜
頭70分鐘法國係柒,但阿根廷博哂命喎。正路一開波無啦啦衰球12碼正路士氣都差
後尾換班後生黑鬼入黎又肯博又mma 自然上正軌
要假波唔洗搞咁多野好似98咁3:0咪得
打消耗戰
諗住等到阿根廷冇氣冇力就輪佢
上半場40分鐘換2個都慢
問題就係點解人哋可以搶到法國脫節
法國班球員就唔可以搶番人哋?
一開始無啦啦比人入左個12碼,士氣差好正常
第二球根本阿根廷靚波,開頭係冇攻勢但法國踢得好狠喎
之後換左班後生黑鬼明顯肯博好多啦個形勢都唔同哂啦
中間可以加插一段回憶
講尼干古因傷退隊嗰陣喊住同杜林/高路姆阿尼講
“作為我既替補 交曬比你啦”

嘩屌…好撚中二但又好似好合邏輯
L馬把握力好DD既話 阿珍唔洗咁辛苦
98太假汲取咗教瞓 又或者淨係買起咗70分鐘
心情好中換走住烏作用王心諗法國mola 無得高空轟炸 包皮仲要打正前 跟住換埋電話佬直頭可以熄電視
點知入返球12m真係返晒黎
一冇迪馬,再冇迪棵,即該散晒
好一句一膽二力三功夫!
師兄見解獨到!
可否加插基奧特場外拎黃牌劇情
都輸撚左,唔通仲話之前自己係到玩心理戰咩,實比人屌多兩錢重
其實迪馬呢個變陣 ,都有少少睇到佢得一隻腳 ..
射門飛機
傳波要轉腳
其實法國有心踢炒硬阿根廷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞