點解法國上半場會0攻門?

418 回覆
86 Like 11 Dislike
條友個樣完全唔緊張
換走基佬麥總要打中間,明顯差好多
覺得之前話法國隊爆流感係真
阿根庭係踢得好又搏命,但法國班友上半場全部反應慢兩三拍
基本傳控都做唔到,攞住個波自轉兩圈然後俾人逼甩
基奧特40分鐘基本上冇成功做過一次支點分波
對面中場都係講緊de paul mac allister之流,士氣再好都講唔上咩頂級中場,法國唔至於被逼到70分鐘一腳射門都冇
係後來換堆好氣好力嘅搏到球12碼 成班先醒翻
hea到以為踢緊熱身賽
d眼神好似冇焦點咁
阿根廷成班就係咁迫搶又截到波
個心態差好遠
追返球先訓撚醒咁
Pin la
連登 logic: 唔岩心水就咩都唔計
當你轉守為攻嘅核心封死左,咁你自然做反擊嘅時候要將個波運上去前場嘅時間耐左,時間耐左姐係俾到時間阿根廷去set up做逼搶,咁今場阿根廷逼搶水準咁高嘅時候,法國傳送斷攬嘅機會就會加大,自然阿根廷獲得更多球權
同埋今場法國想收窄條防線封阻美欺但俾阿根廷利用到,突登放迪馬利亞係左路遠邊,永遠一轉邊迪馬利亞就同觀迪單對單
迪甘斯就真係法國罪人喇
點解踢得差 因為踢假波囉
有咩理由法國會踢成咁 法國喎
一定係法國有二五
點罪人法
一唔掂即刻換人
追到3:3入12碼先輸
迪甘斯話真係有球員病完喎
佢d隊友12碼驚驚青青好廢
因為左膠想證明黑人先係皇道
前場打晒手勢叫中場唔好太後上前啲逼,都無人有反應個下好野
保留體力,下半場先至來料.
所以一追就兩球
法國頭70分鐘無認真踢係好多人都認同
認同都要比解釋你話頭80分踢得差都合理,唔認真踢係乜原因先得
自傳出界 唔追波 比錯位 回傳橫傳無力 等等等等 都係因為阿根廷逼搶水平高咗導致 將個波運上去前場耐咗但法國龍門球之後第一腳波都已經危啦喎
下半場有幾球 其實係美斯俾人攔截 失控球權
呢啲咪態度同成熟
睇返啲犯規就知豬腦踢得幾吃力
客觀啲講唔夠資料判斷點解 所以先有假波論 感冒論呢啲
仲有雖然冇攻勢,但啲犯規鉸剪腳個啲出哂黎喎,唔認真咁即係頭70專心打人最尾20分鐘先踢波
控球都冇 傳失咗個波又唔追番hea到

阿根廷啲aggression高好多
上場踢得好唔錯
varane 條垃圾鈍撚到
中間俾人打穿幾次業鳩餘
包越位嗰球直接屌撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞