點解法國上半場會0攻門?

418 回覆
86 Like 11 Dislike
高壓逼搶就係要限制對方球員傳波選擇,傳波果個自然每下都有壓力,法國後防用波好唔好今場都講左個結論出黎啦,中前場嘅選擇又俾人嚴防,咁多犯錯又真係唔係咩奇事
防線慢到無人跟個啲就散步 唔幫手包 mark個個一失位就穿晒 格仔得返一半體力都好過佢
建議開一個po 好好笑
但唔俾真病?
你領悟完,請睇翻#2 既回覆
咁呢個咪就戰術安排嘅一部分囉
迪甘斯排個陣就係玩防反
落嘅order就係同前幾場一樣
你睇翻前幾場法國都係讓波俾人踢
定你覺得現實比賽真係好似fifa咁幾個制就可以搶翻人地轉頭
講緊企位 俾波嘅選擇 對邊個人呢啲嘢肯定開波前就夾過
所以臨場調度都要時間先顯現到
佢中場完出翻嚟咪就開始積極翻啲
加埋換人 到真係搏到十二碼之前嗰段阿根廷個優勢已經冇咁大啦
條友根本on9
唔可以係阿根廷中場打得好,chur到法國班人多甩漏(尤其法國中場本身已經差)
一定要係法國hea踢,唔出盡全力
痴撚線
係囉唔明點解啲人會鬧佢
屎急朗尼有料,用迪棵同麥阿利士打解放美斯,重用蜘蛛仔,再係決賽有神來一筆用天使左路偷雞,其他人夠晒集中幫手跑多步,再加上有個識救十二碼嘅正常龍門,由第一場開始見步行步,算係靠信念夢想成真
国足勝利法
但我覺得佢換走住烏之後搵麥總踢正前好撚on9
直到換番高文入黎將麥總放番係左前鋒佢先出現番
仲要多謝施蒙尼改做左迪保羅,轉打防中勁好多
咁咪證明當下個換人正確換人就係睇臨場
法國追和之後,坐喺後備席既基奧特都覺悟左
認為自己上半場既表現愧對世界冠軍呢個身份
呢個時候見到助理裁判隻手㩒住耳機
似係有指示
於是佢走去㩒住佢膊頭,好激動咁講
“如果你地想做d妨礙比賽既野, 我唔會放過你地!”
主裁判見到就走過黎叫佢坐返低, 如果唔係就趕佢出場
基奧特就話
”見唔見到球迷係幾咁激動, 如果你想破壞呢場比賽既話, go ahead!不過到時候我唔會放過你!listen…我已經36歲, 我既世界盃旅程已經完結左, 不過我隊上既年青人仲跑緊, 只要佢地仲比賽緊, 我搏埋條命都會為佢地開路!”

裁判比基奧特既氣勢嚇親所以唔敢有動作
不過面子要緊 所以比左一面黃牌作警告
師兄走得太前一語道破
多咗空位係因為阿根廷心雄
守到80分鐘走去勁標包皮
睇廿分鐘丹比利都低住頭踢,輸完球12球踢多幾分鐘就好換走啦
迪棵一唔夠氣就畀啱啱落場幾條力架輪,阿古拿條仆街幫唔到手之餘,重要亂晒節奏,一換走迪棵後,阿根廷中場好似散撚咗咁
我見有分析都屌史卡朗尼佢d game management
今場同荷蘭果場都係衰下半場sit deep俾人任攻唔嬲
人地踢咩戰術都冇可能導致無壓力傳失10球8球咁
你地居然無人懷疑假波
所好明顯有啲人被收買

1. 丹比利 (輸12碼嗰球好撚鬼)
2. 基沙文 (呢個又係突然間失準,好可疑)
3. 球證 (VAR 選擇性地唔睇,同埋啲12碼(特別第1球)都好可疑)

同埋上面1、2 都係疤狗/前疤狗,幫美斯幫到底絕對唔出奇
戇鳩
哥迪奧拿歐聯變陣
鏝城拎到歐聯未?
同意,但2個都真係用晒奶力
de Paul 成個世界盃跑2人份量。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞