[搵食姐]大學性價比最低既科目

398 回覆
419 Like 9 Dislike
藥劑唔算乞食掛...之前唔係話唔夠人手咩
Lm
其實有咩科係唔乞食?
其實有咩科係唔乞食?

竟然冇物流
Media點睇
其實有咩科係唔乞食?

IT

呢個真
未見過做IT既FD搵唔到工....
其實Biomedical Engineering你要講poly u既話,top果7至8個係可以揀P&O義肢矯形師做既,入HA都係25k以上

咁當然你話係純bme好似cu咁咪叫伏囉 學你話齋technician
Media點睇

media 太虛
就算唔係大學讀media都可以入行
好難評價
Social science 分就鬼死咁高

以前個個ue拎a拎b讀

呢個都唔關果科事
關間u事姐
唔好傻啦,讀完Hotel班人係唔會做翻Hotel咖

利申 Hotel FG 乞食

咁做咩
飛雞?pr?
public health
Food Safety 都冇?

12k 24~25分

讀緊,諗住grad完去乞食

其實出黎有咩撈

一係入食品廠做 QA/R&D
一係做食環拉啲執紙皮嘅婆婆

做緊啦
話廚房佬做d野有問題
人地答你一句咁唔出貨呀
你已經趴係到
伏得過Qfin/精算
Qfin讀完出黎揸巴士/做TA,幾有理想
精算讀完出黎做14k,唔係黑社會,係人工14k呀
其實Biomedical Engineering你要講poly u既話,top果7至8個係可以揀P&O義肢矯形師做既,入HA都係25k以上

咁當然你話係純bme好似cu咁咪叫伏囉 學你話齋technician

一年9個
Cu 體育呢

P&O呢行都縮得好緊要
食唔到人口老化條水
乞食冇ba份 ??
其實有咩科係唔乞食?

IT

呢個真
未見過做IT既FD搵唔到工....

真呀 不過你預it人到30總會被炒姐 係炒完又會搵得返
醫/牙醫應該性價比最高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞