不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
如果真係唔入應該成隊收左皮而家都叫仲有人氣
揀360同本來想揀winwin已經知佢市場觸覺仲差過樓下公園d呀婆
一隊入面又有後生又有呀嬸,又有可愛又有型格路線
點夾姐屌佢老母

Day擺到明就行可愛路線又迫佢跟人行型格路線
成日化到成個紅唇娃咁柒到
Canvy擺明賣樣賣青春又迫人跟大媽行成熟路線擺埋d 唔夾既chok樣
個定位九撚唔搭八到佢自己都分開哂唔同組合去賣廣告算數
仲有作品又無咩幾個就全隊分哂去做廣告員
女團全力分開去賣廣告咁個團組黎把撚??

仲未講d歌唔係抄歌就難聽到仆街
淨係識出黎講哂8-1=0呢d大學上莊先講既野
360鳩up埋d dance artist佢又唔會管下
公關都做唔好咁
隊野真係執柒左佢算數啦
都啱最高人氣就係嗰三個u20
唔打得不過睇得
粗粗地我剩係睇女
唔使在意我依啲小眾講嘅嘢大眾覺得佢可愛咪得
個亞軍都離譜啦 根本佢D locking就好低班
個比賽請哂班勁人上去助陣 其實佢跳得好普通
Ivy so吸男fans, Day吸後生女fans
白痴有腦都知呢隊垃圾係專吸廣告,歌影視放尾
正式係邊個位?正式似梅小慧?
如果係u20嗰3位+lolly talk某幾個就一定掂
真係我覺得day面包超人姐,但佢係好有眼緣個種,好多人buy 佢

Marf勁得意
真係19同36點會冇代溝gap,wing真係唔撚識睇人

你最尾嗰段講既好撚認同學吓Mirror禁言最多咪俾人屌,宜家直頭放任比佢哋亂講任何說話
冠同季我都冇意見,亞軍俾返ivyso 仲好
360吸引中年失婚女性
學人地mirror 嘛又唔知人哋用咗三年擺喺個歌影視身上先
Day Ivy Candy3個一團算啦
Lolly talk 最大果個做到yumi阿媽
其實幾中肯
我不嬲都話佢唔整個炎明熹頭係唔錯但奈何好多人屌樣衰
Dacanvy
點都好過大口狗同豬頭先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞