不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
可惜簽左間閪公司
As one..?
又係到賴so ching,好心為collar好就唔好再離間

況且人地有contract係身,點會冇得迫?鏡仔71唱歌慶回歸咪一樣迫到。
迫soching 出嚟,你估迴響會係點
所以公司負唔起責,就入晒so ching一個人數?

要spin既保錡偷食都拆到啦, so ching 點會冇得搞
其實Ivyso都好平凡,都喺冇乜特別出眾才能
比較鍾意strayz
不過無乜noise
㩒低埋你條女添啊唔好意思唔記得冇女吼你添
香港唔興左膠呢套
我老婆ivy so 世一
你老母俾你老豆撳低,所以只可以上黎做鍵盤戰士黎護花
Ivyso follow條人渣都唔理你條傻閪就知咩事
出po討拍唔成功又轉行J阿嬸
做過同做緊都分唔到,智障定文盲申請左白卡未?唔好話ivyso,吖儀都唔會理你
講緊自己?你真喺on9唔喺扮
白卡仔真喺屌你都費事求其搵個幼稚園街邊小朋友智商都高過你唔建議繼續promote自己嘅on9,可能就喺ivyso follow嘅人渣都唔follow白卡仔嘅原因吖唔好意思,喺冇留意過
好撚樣衰又明顯老過其他幾件 做得佢地老母咁
on9 本身就係比賽出身 洗撚比感情咩
之前有隊叫AS ONE
不過都散左了
學埋晒 diutv 啲衰嘢,一味龜縮冷處理當冇事發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞