不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
屌而家根本得Ivy so一個吸到人氣,就算佢唱歌唔得,而家都可以拍下戲、綜藝或者做花瓶。其餘某幾個根本適合單飛,仲有幾個根本冇撚用

屌你老味其餘有個人特色專長既得一半,孖潤腸winka 都叫做唱到歌,但係喺團入面根本就比其他人搶晒風頭,咁索性單飛算啦

豬頭Day我到而家都唔知佢有咩吸引力,但佢都叫做吸引到多數廣告商用佢

Marf假假地都係冠軍表現穩定但喺團入面唔突岀,單飛

其餘4個真係都唔知有咩作用
Candy四方面靚又唔靚,跳唱又唔得。一味就係靠canvy依個組合吸fans,簡單啲呀冇Ivy根本佢就冇用

Soching係慘,但好老實,我覺得佢根本就冇特別出眾嘅一項技能,唔係呀mo 件事真係留意唔到佢

其餘兩個大媽唔講啦,一個真實大媽,一個個樣似大媽
你反mirror,咁對collar又點睇?
屌你老母

lolly talk屌打collar

真心正d歌

三分甜正到嘔
我講事實姐,我好撚唔鐘意ivyso,但佢真係好撚有人氣,有能力既人就串得起
係 隊長meimei又正式到癲
Lolly talk最少最少都全部都係後生女,唔講任何嘢,女團最緊要係後生青春,佢地最少符合依點
想睇winka出solo最唱得果個
ivy/candy/sumling拍劇/電影
造隊女團出嚟
最後都係為單飛
真呀 嚟緊有套劇 佢好似做女一
得兩條友係唱得最少接受到,Winka同marf

Candy最新嗰個寶礦力活動,屌佢老母塊面本身方,仲要腫到仆街,真係唔掂

Sumling收皮啦,最新套戲都要做人老婆,36根本去參加中年好鄉音算啦
呢段期間唯一冇乜停過工既就係得佢日日都po工作Story
Day 都唔掂?我屌你老母
如果真係要講嘅話,我覺得蛋係中中挺挺唔係講人氣,講樣
Marf 最大問題係醜
欣賞
樂見其成
因為HotCha散咗後香港都冇女團
好勤力事不關己 己不勞心既最高境界
咁一開始就揀一啲有潛質單飛嘅人算啦yolica嗰三條友點都好過gao sumling依啲幾年就收皮既人啦
Super girls…?
我覺得唔掂姐,出面社會大眾嘅人唔係咁睇呀嘛我小眾黎
明顯揀人有問題
佢時好時壞同王君馨個合照嗰時,喐起個咀柒到仆街但平時無乜特別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞