不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
白返啲再搞搞個style應該好好多
個AM team食左屎
都係我嘅個人見解:
如果 COLLAR 重組成新組合,就只能歸納舊組合「生不逢時,兼屋漏偏逢夜雨」。
不過呢個組合,亦都創造咗2022年香港廣告界嘅傳奇之一。
同時亦為交通愛好者津津樂道 (各類型應援宣傳巴士廣告 + 車站燈箱 + 模型副產品)。
唔係mirror嗰時已經興起架咩?
AM team已經由年頭屌到年尾,屌到口都乾,仲要鑊鑊新鮮鑊鑊甘,好似前日出活動咁要兩個人氣王企喺台下睇「隊友」表演,成件事超級On9
我係指呢隊女子組合而言。
特別係由今年8月起,部分成員代言嘅車身/燈箱廣告,「佔用」咗交通宅攝影器材嘅儲存空間。
(即係Day, Ivy So, Candy, SumLing)
香港廣告界嘅傳奇之一
鏡子勁好多
對我嚟講,就真係傳奇:
例如今年11月初嘅 Dettol「藉著洗手說愛你」廣告宣傳 + 限量版御守套裝 (Day + Ivy So 代言),
竟然變咗「擁躉向」產品,旋即搶購一空 (我喺市面上緣慳一面)。
之前「寶礦力」Day、Canvy卡仔、仲有Canvy做封面嘅Milk雜誌算唔算「擁躉向」?
以上全部我都緣慳一面
Milk本野啱啱行過一檔報紙檔見到有一本
你咪係度鳩叫囉
事實係投票都仲有八強
之前仲話, 本來COLLAR 冇佢, 最後同高層商量過, 比佢加入
點知人氣最強, 幫 VIUTV 搵最多廣告錢
呢個世界都係靠樣貌行先 少努力十年
我懷疑其實擺 Ivy 最後係本身抝緊 Ivy 簽嚟做偽人(拍劇綜藝嗰種)抑或入女團,而唔係放棄唔簽佢。咁大粒金蛋佢哋冇理由睇唔到啩?
呢個考慮比360喇
360 跟本唔應該入團
CLS
你幾乎唔會見到有人咁講

出去睇心0啦

出去睇阿餃啦

大家只會講,去睇ivy so 啦
lollytalk under牙醫嫁喎
牙醫foul的
真,係得依兩個我真係唔知有邊個會買佢哋啲應援物我見啲人整應援物都係因為鍾意其餘6個順便整埋呢兩個
可摸耳講多啲?
樓豬講得幾好 又幾搞笑 又講出個事實
收皮啦毒撚
正撚到
但360總成績係第四名
要唔理佢又冇乜可能
好似就係話魯生唔prefer ivy
亦覺得佢同candy撞位
佢唔係結左婚有老婆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞