不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
Lolly talk真係正到傻
除咗有個大陸妹樣
靠ivyso撐起?搞笑咩
我覺得似係台下嗰兩個冇去練舞多啲囉
枱上面嗰啲全部都有跳舞底,兩三下就熟
台下呢兩個起碼要練返一個星期
咁既樣做諧星實ok ge
不過佢個種未紅就屌觀眾既性格真係不了
Collar都叫做一個唱到歌 幾個跳到舞 加啲門面
Lolly talk 有個啊妹門面 唱或跳都無個得
其實collar 一早已經確定左拎新人金
銀嘅AP同佢差成條彌敦道
仲要分分鐘團都有機會拎獎喎
要谷票既係呢到
艾粒都多票過collar
就知公司完全冇support

係,5強名單出黎後真係笑撚咗
Collar慘到收左皮,但艾粒仲係到
吳雨霏都36歲已經上晒岸收埋山
fans 廢姐
下半年咁樣出事,正常fans都死投領話俾人知就算領出左事都會有fans 死撐保住個團
代表死忠fans唔夠死忠,街客fans 又唔夠多

今年已經無咩競爭,咁都殺唔到入去
完全對唔住自己上半年倒水一樣嘅資源
咁嘅姿色如果唔係入咗collar連登仔實吹奏
紋身妹不了
每個人口味都唔同 我真心唔得佢
winka都無跳舞底 不過唱歌擔當 下面果2個唔夠時間排 又要翻學又要拍劇
不如收埋算 唔係既話跳起躲避事件又出現
我鐘意Ivy但都唔會投collar
個團係垃圾 最好快啲執柒咗佢

我諗好多人都咁諗
最鍾意Dayb 係佢好搞笑又無厘頭
希望佢遲啲可以拍下綜藝啦

其實我覺得領d歌唔差
不過贊成收皮

個團強推之恥
只睇靚女ig 大把啦
Day 個人魅力沒法擋
公道啲講 出道資源多到咁都話無support?
中肯到無嘢補充
viu你睇撚到未

日日mirror all and one

幾時先組織返collar團隊士氣出黎

今年頒獎可唔可以輪到安排collar走出低谷?

日日搵anson lo出嚟又喊又剩

其實最需要振作既係collar
打回原形囉
今非昔比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞