不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
其實又好難比既

Error mirror 開荒牛,一開始條水喉未射實者
今年點睇都唔係放養架啦

而Collar造星個陣已經知要推女團
況且公司已經開始賺錢
所以一開始咪好似好多support
如果中間冇斷到,今年頒獎禮絕對會係另一個畫面
off/on裡面佢兩個唱果段幾firm
soching把聲真係先天唔錯
不過如果同9cfu比
就爭少少感情同表演經驗(淨係講唱歌表演)
9cfu始終busking左好多年
全年計Support 已經好足 只係關意外事多
之後有機會就做返好自己節目/劇/跳唱
唔係唔成功就賴哂落無資源度
比領無資源仲一直努力緊既 大有人在
純粹公道返啲咁講
我諗重點係斷崖式cut support 而唔係咩全年計
Ig都半年冇update
莫講話爭獎,熱情同老本都會慢慢消耗啦
無update咪主要係關單意外事
經理人想一路縮落去嘛
其實係 有啲根本就唔應該入20強,得個樣,唔唱得,叫做識跳下舞都入到🙊
其實邊有得縮
鏡仔自己都冇縮啦

事實證明愈縮只會愈沉
唔縮企硬,整軍再戰,先係正確玩法
星級經理人諗野我地識條鐵
最後揀埋ivy,candy就好似冇咗特色
團內定位唔知係咩
肥仔當年總成績都係第四名mirror欠佢一個膠袋啦
我研究對象正宗香港人嚟 咪屈
collar少一個點出
7個一齊出嚟俾人單單打打好咩
唔分開做住嘢先可以點
鏡劇一早拍咗 宣傳都無特別多
季前賽係廣告金主bump錢嘅
鏡粉洗鬼公司組織 不嬲鏡粉自動做埋公司個份
pr就算把啦 吹到viu識spin風向

依家鏡出嚟有邊次唔係俾人鬧
公司就匿埋喺鏡後面 由得佢哋擋記者刀
記招問少次鏡粉都還神
領分開出活動都無俾記者「關心」
想要團一係就等齊人
一係就宣布soching暫時休團
咁團event咪可以照去
寶礦力event點解要拆5+2姐
第二日咪份份娛記都話少一個囉
你想咁???
投票嘅嘢領粉自己唔爭氣都無計
發生咁大件事覺得要團結嘅有幾多人
驚佢哋散band嘅又有幾多
中意佢哋中意到會落手落腳投票嘅又有幾多
女fans一向都比男fans癲(或者女人真係比較唔理知)
總之靚過自己就係姣啦
最喜愛投票出黎個喎
fans廢都可以賴公司
要公司點support? 買埋電話卡?
marf黎緊都有套劇有佢
look問題
佢唔識呢D
其實係
女人30後老得勁快
呢到D絲打已經成日話佢口大面圓
係個look問題
依家咩都唔講唔做就變左隔離隊扮自組團拎晒啲熱度上位
啲廣告都都開始比佢地分埋黎食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞