不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
所以話呢個垃圾wing經理人唔撚識就唔好搞啦
連自己想點都未知
揀人又廢管理個團又廢
winwin360真係忽撚左
好彩winwin唔入如果唔係Day 1已經收左皮

其實算唔算係wing揀?

總成績
360第四
winwin第五

wing有冇權飛走呢兩個?
Wing姐唯一有用就係當初力保ivy
還我仙氣家晴
不嬲話頭3先必入
牙妹
真,完全唔明做乜會投佢
老老豆豆如果樣靚d或者唱歌唔錯都有存在價值
但除左跳舞佢其他方面都唔掂
成隊叫ivyso
Ivyso 轉名叫collar
Collar先係mirror演唱會最大受害者
楷仔擺明優先救mirror而放棄collar

Mirror後出後既活躍度完全用錢pump出黎
組織fans, 搵pr spin風向,宣傳鏡劇,全部都係錢

相反collar就好似放養咁
團員各有各活動
連error得到既資源都明顯比collar多

睇返collar年頭既氣勢
理應直衝今年組合/新力軍獎
但依家連搵pr出下鱔稿谷關注度都冇
估計呢股頹氣會持續到各大頒獎禮結束
多謝
Ivyso解散?咩意思
替死鬼一號collar

無計,mirror 係一個玩咗好耐嘅大帳,梗係選擇放棄一個新手帳號好過放棄一個舊帳

多謝支持
弱智先鐘意呢隊定位亂咁嚟呃like賣廣告嘅所謂民選但假民主嘅女團
睇顏色嘅話mirror、張敬軒、mc 算黃?
人哋儲咗幾多年fans360係起步,其他同齡嘅都係有一定嘅經驗人氣
雖然我中意 Candy
但成隊黎講真係 lolly talk 正好多
Lolly talk 係興趣,係玩音樂
Collar 係返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞