不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
應該咁講,佢係依兩個之下嘅第三個唱得嘅歌手,變相佢就好似樣樣都通但唔精
Ivy so仲似
屌你
應該係大台粉
不過佢又講得冇錯
daymaker creative 有份搞tone music個間
marf塊面包,而且個樣太黑口黑面feel 難有觀眾緣,最大獲係死都唔肯捨棄塊柒到核爆既陰

如果綜合黎講,我會prefer marf > candy
candy真係太廢,樣樣才藝都吊車尾
最新活動好似捨棄左

冇啦,女團都唔係講才能行先嘅Ivyso綜合都唔會高得去邊,但佢係入面數一數二嗰個
so ching係把聲好易認到 跳到而唱歌又唔差之下其實幾易捧到
Sinnie 唱開歌冇難度
MeiMei 意外地carry, 所以由最初不被睇好,變金啡毛後顯得佢唱歌正正常常,又carry到成隊
唔鍾意 好柒 髮型問題,以前段片正好多
利 絲

soching把聲辨識度真係好高
單論聲既話我覺得佢仲好過winka
如果鑽研下唱功,單飛有得做
二把手,綜合Marf>soching>其他人

但一同二之間都有一段距離
Tania進步左好多
幾個月冇睇collar啦
不過呢個造型都係好柒,可唔可以有個正正常常既造型
“豬頭Day我到而家都唔知佢有咩吸引力,但佢都叫做吸引到多數廣告商用佢”

淨係你呢句都自相矛盾啦真係出錢既係廣告商 你呢個小眾連登仔有咩好say
鬼叫班毒撚咁膚淺

collar根本唔係女團,係電子雞
咩自相矛盾?我咪話我對豬頭day嘅意見同外界睇嘅唔同,所以佢都有個人特色
電子女啦最少佢哋冇出寫真
師兄你個名都幾撚癲
Marf姐終於出糧俾我哋班打手順便踩day,相認一下
我點睇都係Ivyso 打手啦讚到佢咁
你自己有個固有印象就咩都唔接受架啦
冇黑口黑面冇陰就怪到甚至唔係自己選擇既服裝
喺連登仔眼中讚一姐ivyso係應份
其實有邊隊唔係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞