不如collar解散啦好嗎?成隊根本係靠ivyso一個撐起

577 回覆
1254 Like 361 Dislike
你係so ching?
一個少少誤會 之後佢唱片公司話一係佢個fansclub幫佢食死貓 一係就出律師信告鳩佢
好啦fansclub食完死貓之後佢仲係度幫公司講說話
冇氹番佢個fansclub admin(佢朋友s)之後一埋誤會野越變越大
到十月某一日佢公司冇預警下出左個聲明(ig story)話即日起冇offical fansclub 之後佢就粒星唔出quit鳩左個tg grp 4千幾個fans係grp到r撚晒頭唔知發生咩事
p.s.佢到依家都0回應扮冇事發生過咁
想知多啲可以去LollyTalk post追

利申:前BB蛋
因為依單野脫飯狗狙擊佢地間濕鳩公司
佢係阿mo,阿濛
近期嘅事嚟㗎?咁都幾公關災難
造星4嘅有潛質新人太多 而家馬後炮見到3團都仲有突
咩誤會搞到咁?
十月既事
不過仲有好多細節野
但好似好多人唔知 係時候要宣揚下
佢地雖然係自組 但有公司架
唔好再sell咩自組搏同情啦
第三隊個風格好另類
完全俾soching會唔會退團+mirror洗板完全唔知有依件事
ivy只係男性族群人氣最高,綜合黎計一定係day
marf又樣衰 又冇觀眾緣,實力又一般 完左造星之後 後勁越黎越弱。單飛一定被邊緣化
soching綜合實力算全團最高,唱同跳都得
MeiMei係由最初最不被睇好,進步空間最大果位
fc同蛋傾好左生日應援有個回禮係錄音
點知出左之後先無啦啦有間(公司)彈出黎話簽左約唔用得 用既就出律師信告
其實簡單改左佢就得 但間濕鳩公司硬係要搞大佢咁
原來佢哋有公司㗎
Day 有人緣我認同啊,我覺得Ivy最高人氣係因為實在太多男fans

但marf係邊忽樣衰我真係睇唔透
咁你覺得Candy 定marf 邊個好啲?
真心既 佢唱歌起碼叫正常,唔計(sinnie)
其他6個唱live7月到10月都冇改善過
Viu搞女團個用意擺明吸廣告錢
其實佢地接近隱形,解唔解散對你黎講有咩影響
Pin 你先,睇吓有冇人可以比到更多嘅詳情我哋
係啊 不過都收埋左幾耐 唔係蛋單野爆出黎都唔會通天
不過係既 要做到雞蛋對高牆咁 唔係啲fans點會肯課金
講真collar我淨係識sum0同so清,一個係因為就嚟收經先出道,一個係因為牙mo...
未聽過
so ching把聲好靚喎
Meimei短髮嗰件TB?
唔怪之得蛋個tg gp冇乜人講嘢
Btw 佢哋間公司係邊間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞