召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
華米錶 出咗幾白色, 橙色. 但未有軍綠色

Weloop都幾好,無人show

貴咁多

d 智能錶款好似都差唔多

手錶唔係圓形就係方形長方形,你想有乜設計

用緊apple watch 睇緊有邊隻抵玩想間唔中換下

長追weloop
一直等緊佢出到繁體同有gps

巴打用開weloop邊隻model?
想買隻運動手帶玩下, 佢個app可以做到咩功能
leo仔又出黎搵食啦
leo仔又出黎搵食啦

你提佢做咩?
leo仔又出黎搵食啦

有乜野講去返果個POST
leo仔又出黎搵食啦

講返淘寶 有無人淘過switch果d 廷長線 主要唔想插底座 好似有d過熱
leo仔又出黎搵食啦

講返淘寶 有無人淘過switch果d 廷長線 主要唔想插底座 好似有d過熱

試下玩C-FORCE 三百幾蚊,呢排SWITCH谷成日見人講
leo仔又出黎搵食啦

試下玩C-FORCE 三百幾蚊,呢排SWITCH谷成日見人講

爬下文先 買左splatoon 2 狂玩發覺插底座真係會熱

貴咁多

長追weloop

Hey3s入手左

Hey3s可以連到iphone既health,可以睇到心跳同步行。
講番今日去左gym room 試左室內跑mode,心率係同我係機到check好好好接近,我諗正負2左右. 但我跑個個距離就有啲出入,係錶到check到係3.48km,但跑步機show出來係3.34km... 另外,琴晚手痕拎左屋企個panasonic血壓器check下心跳,同隻錶做對比,點知都係正負1-2,又唔差得遠
另外gps,如果去到一個比較空曠既地方,定位只需要十幾秒,好快,但一連上之後行去啲密集地方,就會唔準,
仲有我係簡唔中先連一連個iphone, 588人仔,我覺得無野好反對,除左得簡體字同埋message show 唔到emoji
leo仔又出黎搵食啦

Splatoon仲未諗買咩version好
小米出左把垃圾米傘

有無圖
leo仔又出黎搵食啦

之前訂左日版 睇d人講日版活動時間同香港時間最夾 介面都有網站做左翻譯 唔算太難睇
588人仔我諗緊會唔會選擇三叔gear fit 2
我貪gear fit 2有internal storage可以入歌

貴咁多

長追weloop

Hey3s入手左

Hey3s可以連到iphone既health,可以睇到心跳同步行。
講番今日去左gym room 試左室內跑mode,心率係同我係機到check好好好接近,我諗正負2左右. 但我跑個個距離就有啲出入,係錶到check到係3.48km,但跑步機show出來係3.34km... 另外,琴晚手痕拎左屋企個panasonic血壓器check下心跳,同隻錶做對比,點知都係正負1-2,又唔差得遠
另外gps,如果去到一個比較空曠既地方,定位只需要十幾秒,好快,但一連上之後行去啲密集地方,就會唔準,
仲有我係簡唔中先連一連個iphone, 588人仔,我覺得無野好反對,除左得簡體字同埋message show 唔到emoji

我貪gear fit 2有internal storage可以入歌
有兩樣野想問
1.運動手環(除小米)有無邊款抵玩
2.藍芽鍵盤(學生文書)有無邊款都高汁
謝謝
有兩樣野想問
1.運動手環(除小米)有無邊款抵玩
2.藍芽鍵盤(學生文書)有無邊款都高汁
謝謝

Weloop now2好似唔差,價錢都幾reasonable 169人仔
【我剁手都要买的宝贝(WeLoop唯乐now2智能手环心率蓝牙计步器苹果安卓防水游泳运动手表),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nfvRSd?cv=39Vn0bp4F6c&sm=2dbc9d ,或复制这条信息¥39Vn0bp4F6c¥后打开👉手机淘宝👈

長追weloop

Hey3s入手左

我係spotify聽歌,係錶到睇唔到歌名,但掃到左右 可能佢唔係行android wear 掛
leo仔又出黎搵食啦

之前訂左日版 睇d人講日版活動時間同香港時間最夾 介面都有網站做左翻譯 唔算太難睇

我就係唔識日文 每次都要睇translate,仲有英文貴成一百蚊
空氣清新機 有冇淘過?
電競電腦買唔買得過?
有無巴打淘過projector,有無好介紹
電競電腦買唔買得過?

睇下你揀d 咩spec架姐
想問下廁板問題
淘寶追評最多都係用得個一兩個禮拜
都唔知邊隻襟用
有冇巴打以前買過可以推介下d實淨既款
想問下廁板問題
淘寶追評最多都係用得個一兩個禮拜
都唔知邊隻襟用
有冇巴打以前買過可以推介下d實淨既款

【我剁手都要买的宝贝(子母脲醛马桶盖通用加厚缓降老式大UVO型儿童盖板静音厕所板坐盖),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nU0H3l?cv=WOqS0bp89zl&sm=cb6343 ,或复制这条信息¥WOqS0bp89zl¥后打开👉手机淘宝👈
我用緊呢隻
用左四個月都冇問題
有埋油壓,唔會一下就拍落嚟
同都幾重手唔錯
但連埋小朋友廁板(屋企有小朋友用
唔知你岩唔岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞