召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
有冇人買過磅?
想要個LED數字之後最好淨色嘅
見到小米嗰個幾靚但幾貴下
有冇人買過磅?

烘焙用嘅就有買過
包個膠先
zs5一到手個包裝真係幾靚
不過一開發覺耳機主體同放耳塞個塊金屬都有啲膠水積
試聽左兩日
加錢個條鍍銀線好過原裝好多下
同埋煲下佢真係差好遠
不過帶得耐都幾痛
唔知係唔係因為佢個殼起角
天貓超市有咩野介紹??
想買有友泡鳳爪同埋青瓜薯片
仲有咩其他買
天貓超市有咩野介紹??
想買有友泡鳳爪同埋青瓜薯片
仲有咩其他買

即食麵?
包個膠先
試聽左兩日
同埋煲下佢真係差好遠
不過帶得耐都幾痛

未追晒耳機post,想問下呢隻拍唔拍得住425?
有冇人淘過跑步機?
有冇介紹?
包個膠先
試聽左兩日
同埋煲下佢真係差好遠
不過帶得耐都幾痛

你唔覺得吹大左?
有無人今日用渣打網上過錢落支付寶hk好耐都唔到呀 過左成粒鐘啲鐘都未到支付寶hk
包個膠先
試聽左兩日
同埋煲下佢真係差好遠
不過帶得耐都幾痛

你唔覺得吹大左?

我係耳機新手,見啲人講到咁勁先入嚟問下
包個膠先
試聽左兩日
同埋煲下佢真係差好遠
不過帶得耐都幾痛

你唔覺得吹大左?

去panashop,睇下隻HJX20有冇平,唔知仲係唔係做緊二百幾,原價四百以上,應該有得試聽,平價耳機我好推薦新手玩呢隻作為入門,如果唔係二百幾就唔洗再諗佢
包個膠先
試聽左兩日
同埋煲下佢真係差好遠
不過帶得耐都幾痛

你唔覺得吹大左?

冇想像中咁勁
但呢個價位我覺得算係咁
不過真係帶到耳仔痛
一水浸就想買水鞋
淘寶d水鞋會唔會到傘一樣漏水?
一水浸就想買水鞋

好似有啲類似膠袋嘅物體比你包住普通嘅鞋
有無巴絲打淘過Ipad pro 10.5既袋係fit同好用既?
一水浸就想買水鞋

淘過一對冇事 開心使用中
之前包膠過
一水浸就想買水鞋

呢隻真係好柒 我過唔到自己
有冇人買過磅?

磅體重體脂個d有 omron
包膠過
有冇人買過磅?

淘過 唔錯都準
Yolanda云康宝智能体脂秤家用成人体重仪精准称重仪脂肪秤【包邮】
【在售价】89.00元
【券后价】84.00元
【下单链接】http://c.b1yt.com/h.NhjQuJ?cv=9iWW00smJqY
-----------------
复制这条信息,¥9iWW00smJqY¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

你好等錢洗?
包個膠先
試聽左兩日
同埋煲下佢真係差好遠
不過帶得耐都幾痛

你唔覺得吹大左?

去panashop,睇下隻HJX20有冇平,唔知仲係唔係做緊二百幾,原價四百以上,應該有得試聽,平價耳機我好推薦新手玩呢隻作為入門,如果唔係二百幾就唔洗再諗佢

二百幾蚊抵玩
淘寶耳機幾舊水都係渣渣

原價好似四百幾五百,但就算賣原價都唔算太差的
有冇人買過磅?

淘過 唔錯都準
Yolanda云康宝智能体脂秤家用成人体重仪精准称重仪脂肪秤【包邮】
【在售价】89.00元
【券后价】84.00元
【下单链接】無link 呀屌你
复制这条信息,¥9iWW00smJqY¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

你好等錢洗?

Quote 都要幫佢del link
我都想淘磅但係
有冇人買過磅?

淘過 唔錯都準
【在售价】89.00元
【券后价】84.00元
【下单链接】無link 呀屌你

你好等錢洗?

Quote 都要幫佢del link
我都想淘磅但係

果兩條垃圾影響哂個post 學人測試比人恥笑
一水浸就想買水鞋

呢隻真係好柒 我過唔到自己
有人包膠過
柒到唔敢睇唔敢著出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞