召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
前排淘啞鈴
20kg

上羅湖拎落黎好過
有無人買過?我見佢寫住2100mA
唔知係兩個USb 每邊2100mA,定兩個夾埋2100mA

【我剁手都要买的宝贝(13a轻点开关插座86英标大方插三孔带双USB充电口安全电压港澳电制),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.N9dYxM?cv=vaPw00w2Oo6&sm=6d9844 ,或复制这条信息¥vaPw00w2Oo6¥后打开👉手机淘宝👈

點解插頭都仲有分幾多mA
唔係無限供電架啦咩
最多係睇 xV/xA 咋嘛

脷申:唔識呢啲野 9 up

講緊個USB SOCKET

【我剁手都要买的宝贝(13a轻点开关插座86英标大方插三孔带双USB充电口安全电压港澳电制),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.N9dYxM?cv=vaPw00w2Oo6&sm=6d9844 ,或复制这条信息¥vaPw00w2Oo6¥后打开👉手机淘宝👈

唔係無限供電架啦咩

2100mA係2.1A
mAh係容量

五蚊黎講物超所值
索水無岩崎果塊咁快啦當然
但乾得好快
拎入去洗完一分鐘乾曬

一分鐘乾曬咁正

屌你老母 遇水會甩色
點撚樣用丫

人地講明第一轉要洗架播

洗完la 都係咁

我果塊無事wor,大大力用濕布捽佢都無事

買 米色 淺色會唔會好d
前排淘啞鈴
20kg

上羅湖拎落黎好過
自己拎咁辛苦
梗係叫人送上門仲要當面開箱

唔係無限供電架啦咩

2100mA係2.1A
mAh係容量

明白

咩叫超級返?

咩叫超級返?

一淘
[member]圖大,引用最好刪刪CODE

其實都SHOW到繁體,係有D空格/emoji會出亂碼(口字入面有個X果D碼)
基本上好多APPS既通知都支持到,電話收到通知大約3秒後就係手錶出通知
暫時天氣果個功能我用唔到,唔知係GPS搵唔到定係唔支援香港區

唔等港版?
其實同hey3s好似差唔多

唔等港版?
其實同hey3s好似差唔多

都係一樣,只係介面變繁體
同埋佢連接小米APP應該仲有BUG,久唔久會連結唔到,但照收到通知
有冇滑鼠介紹?非打機
有冇滑鼠介紹?非打機

用壞唔心痛
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=525610433323&fromSite=main&spm=a230r.1.14.37.ServyV&ns=1&abbucket=19

有錢就香港買microsoft wireless mouse 5000,二百尾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞