召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
有冇巴打有電筒推介
有冇巴打有電筒推介

用緊solar force,同surefire可以共用啲配件,不過solar force我之前係鴨記買
有冇巴打有電筒推介

用緊solar force,同surefire可以共用啲配件,不過solar force我之前係鴨記買

之前我見有巴打po過條細舖link賣電筒既 但我冇mark低
淘寶d傘經唔起考驗
之前細雨唔覺
今日出面紅雨傘入面都黃雨

歡迎你加入淘遮中伏大聯盟

買5-6把都未中過伏

有link 嗎?
淘寶傘今日已玩完
淘寶d傘經唔起考驗
之前細雨唔覺

我買遮香港買算,把德國防風遮先80蚊左右,用左我十二三年啲膠老化先壞

有冇牌子參考下
唔該
淘寶d傘經唔起考驗
之前細雨唔覺

我買遮香港買算,把德國防風遮先80蚊左右,用左我十二三年啲膠老化先壞

有冇牌子參考下
唔該

請問德國防風遮喺邊度有得買
淘寶d傘經唔起考驗
之前細雨唔覺

有冇牌子參考下
唔該

講清楚少少先,係縮骨遮黎
我十幾年前係同阿媽喺吉之島買,早幾年買第二把就喺深水埗買,由鴨寮街嗰邊嘅北河街行到近荔枝角道嗰邊有間遮舖,個阿叔都一把年紀,如果佢唔再做我都唔知邊度仲會有賣,買一把真係用十年八載唔係問題,個阿叔仲教你點保養啲遮
98蚊人仔
淘寶d傘經唔起考驗
之前細雨唔覺

有冇牌子參考下
唔該

講清楚少少先,係縮骨遮黎
我十幾年前係同阿媽喺吉之島買,早幾年買第二把就喺深水埗買,由鴨寮街嗰邊嘅北河街行到近荔枝角道嗰邊有間遮舖,個阿叔都一把年紀,如果佢唔再做我都唔知邊度仲會有賣,買一把真係用十年八載唔係問題,個阿叔仲教你點保養啲遮

唔該巴打
今次買左好少

另外有冇巴絲淘開烘培野
有冇巴打淘過router
岩岩屋企轉左1000mb
見到呢個平平地
【netgear网件R6220双频千兆无线路由器WIFI家用高速200M光纤5g】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NZQzvE?cv=w7rl008wU5I&sm=879306 ,或复制这条信息¥w7rl008wU5I¥后打开👉手机淘宝👈

香港行貨要$430, 其實用來駁俾ps4用同手機wifi用,主電腦直插線
thanks

竹[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/17/194356_8788c6ce7a906528e9c8cce7ec496384.jpg[/img[/url]]上網睇好多人話r6220個wifi
所以之前轉左試呢隻
不過係ac1200黎867mb for 5G network
不過老實講
200以上你都唔會用得晒
2百零蚊
細屋放中間 較弱signal 大部份時間收爆

1200m 即係上到1200mb
完全唔明

睇清楚佢1200係2.4同5g 加埋 不過你都用唔盡架啦

即係點? 我唔係好識 即係點睇佢最高部去到幾多

即係2.4個果最高300
5g 最高上到900?

竹[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/17/194356_8788c6ce7a906528e9c8cce7ec496384.jpg[/img[/url]]上網睇好多人話r6220個wifi
所以之前轉左試呢隻
不過係ac1200黎867mb for 5G network
不過老實講
200以上你都唔會用得晒
2百零蚊
細屋放中間 較弱signal 大部份時間收爆

1200m 即係上到1200mb
完全唔明

睇清楚佢1200係2.4同5g 加埋 不過你都用唔盡架啦

即係點? 我唔係好識 即係點睇佢最高部去到幾多

Dual band router 既AC ????個數字
其實係指2.4Ghz同5Ghz既極限速度總和
你依隻就係2.4Ghz 300mb 加5Ghz 900mb
就等於1200

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.1f30a53f1zQZL2&id=539106969206&_u=h8sq2un669e

用緊呢個,夠平,一淘仲有返

咁平
你地買綠聯既iphone線 係咪鋁殼version?

係,不過我仲有原裝轉換頭,感覺其實方便啲,micro usb線成本低好多
另外有冇巴絲淘開烘培野

之前有淘過

係,不過我仲有原裝轉換頭,感覺其實方便啲,micro usb線成本低好多

請問係咪做優惠做得好密? 係既我到時先買
【我剁手都要买的宝贝(TP-LINK双频无线路由器wifi家用5G高速穿墙王tp智能光纤1750M千兆),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.N4P3rl?cv=92PO00LJPye&sm=8d596c ,或复制这条信息¥92PO00LJPye¥后打开👉手机淘宝👈

依個好似幾好 又係tp link
同想問佢係咪即係5g 最高可以上到1300mb?
同想問下個有線傳輸佢寫10/100 即係最高去得100mb
如果我1000mb上網 link線插番電腦得100mb?
另外有冇巴絲淘開烘培野

之前有淘過

新手入門有冇平既烘焙用具舖推介下
仲想淘埋電動打蛋器 見到淘寶有啲迷你既唔想咁阻訂
另外有冇巴絲淘開烘培野

之前有淘過

新手入門有冇平既烘焙用具舖推介下
仲想淘埋電動打蛋器 見到淘寶有啲迷你既唔想咁阻訂

我冇介紹,最多比你睇下我買過邊幾間
打蛋器千祈唔好淘,一定香港買,除非你話買好大嘅座枱式,過千蚊嗰啲,打蛋器我推薦一定要買好力嘅,可以打埋麵糰,cheap cheap地都要買特福,冇記錯三百幾蚊有,一定唔過五百,細嘅打蛋細特福係最好力水,佢有純手提版同座枱版,當然座枱版都可以拆出黎做純手提用,我會建議買座枱版,有隻好似350w定400w版本,我用緊嗰隻幾年前買,好似只係200w,其他牌子啲火數細到真係只可以打蛋,冇眼睇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞