召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
有冇巴打淘過router
岩岩屋企轉左1000mb
見到呢個平平地
【netgear网件R6220双频千兆无线路由器WIFI家用高速200M光纤5g】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NZQzvE?cv=w7rl008wU5I&sm=879306 ,或复制这条信息¥w7rl008wU5I¥后打开👉手机淘宝👈

香港行貨要$430, 其實用來駁俾ps4用同手機wifi用,主電腦直插線
thanks

6220。大6rom 有後門。就算有更新我都唔信

其實前兩頁我有POST過ROUTER
而且 正正 我舊嗰隻就係用緊呢隻 (係腦場買,唔係淘寶)

見到 咁呢隻r6220 你之前用成點?
我唔駛用最勁

好夠用架
純粹我換晒電腦d gear
枱 芒 hardware 咪順手換埋個router
無追求都夠用
單gta r6 50mb/s 輕鬆
大家iPhone線買開邊間?
之前買左MK米可充,用左1年,想睇下有冇邊間質素都好

岩岩淘左倍思 試用唔錯

綠聯 品勝

【梅林RT-AC68U双频千兆AC1900M无线家用光纤wifi企业级穿墙路由器】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.mwACaS?cv=UWZd00gPYIc&sm=cffe0c ,或复制这条信息¥UWZd00gPYIc¥后打开👉手机淘宝👈

腦場賣~千一蚊 質素非常好
用緊1000mb speedtest完
上下載都有接近870mb

巴打你買咩有風扇定無風扇果隻?
同埋火牛電線係咪要自己去配隻3腳?

其實點睇佢最快上到幾多
我見好多都寫1200m 1700m無線輸出
即係上到依個數?

利申:用緊1000mb想轉新router

希望有用

等你包膠
有無巴打淘過銀包
而家個太厚
想淘個淨係裝卡同少量紙紙幣嘅銀包
想買多肉植物會唔會易中伏?

岩岩上次買左6盆死左2盆
放左幾日淨低個4盆都頂唔順死埋

自己玩死定間鋪啲嘢差?

巴打買好平個d鋪? 有d平到仆街既會比病左既你 。我學識點打理之後only死過2棵

買開邊間?求link

[member]淘過上邊個幾間 之後鍾意左一物一拍 [/member]
留名
有無巴打淘過銀包
而家個太厚
想淘個淨係裝卡同少量紙紙幣嘅銀包

我用緊七匹狼,感覺幾好,好似喺大陸都係大牌子黎,又夠平

【梅林RT-AC68U双频千兆AC1900M无线家用光纤wifi企业级穿墙路由器】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.mwACaS?cv=UWZd00gPYIc&sm=cffe0c ,或复制这条信息¥UWZd00gPYIc¥后打开👉手机淘宝👈

其實點睇佢最快上到幾多
即係上到依個數?

其實香港買tenda ac18先600蚊左右,個spec同部asus ac68一樣咁滯,我都用緊

自己玩死定間鋪啲嘢差?

巴打買好平個d鋪? 有d平到仆街既會比病左既你 。我學識點打理之後only死過2棵

買開邊間?求link

[member]淘過上邊個幾間 之後鍾意左一物一拍 [/member]

關注咗

自己玩死定間鋪啲嘢差?

買開邊間?求link

我買個間叫「真美多肉」都唔算貴 想post link , copy 極都有個個分享紅包,好似唔post得, 巴打search 鋪頭名就搵到
我上年11月買,仲未死,死左其他鋪

一陣搵下有啲咩鍾意嘅先
想問下各位如果入手AC66U去腦場定tb?
如果tb有無推介

kz 耳機,之前hkepc有條友成日吹奏,後尾爆響口佢同嗰間公司有關係

舊幾水當買件玩具有咩所謂
都係D 淘左番來有聲當贏ge level
你話會好撚靚聲比得上千鳩幾果d 唔係真係有人信呀化?

其實點睇佢最快上到幾多
即係上到依個數?

speedtest咗就算啦
三腳頭方面 你問賣家 佢肯畀你
(我係咁做 拎埋原廠配件)
想問下各位如果入手AC66U去腦場定tb?
如果tb有無推介

腦場嘅話平玩tenda ac18好過,我自己都用緊,淘寶我唔知了,好似上面有人貼netgear
我想問冇實名認證仲用唔用到支付寶(大陸ver)入面d餘額

唔得

kz 耳機,之前hkepc有條友成日吹奏,後尾爆響口佢同嗰間公司有關係

舊幾水當買件玩具有咩所謂
都係D 淘左番來有聲當贏ge level
你話會好撚靚聲比得上千鳩幾果d 唔係真係有人信呀化?

掂過公廁215已經贏左

希望有用

等你包膠

乜野黎 著住去街定點
我想問冇實名認證仲用唔用到支付寶(大陸ver)入面d餘額

唔得

迫港豬用信用卡一次次找數

【我剁手都要买的宝贝(绿联苹果数据线iPhone6手机mfi认证ipad5s六6s7Plus充电器2米加长),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NXzb8b?cv=Y6KU00OUjra ,或复制这条信息¥Y6KU00OUjra¥后打开👉手机淘宝👈

綠聯打手

【我剁手都要买的宝贝(绿联苹果数据线iPhone6手机mfi认证ipad5s六6s7Plus充电器2米加长),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NXzb8b?cv=Y6KU00OUjra ,或复制这条信息¥Y6KU00OUjra¥后打开👉手机淘宝👈

綠聯打手

綠聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞