召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
冷飯王係咪全職網賺

好心d band3仔就搵正職啦 佣金搵埋都唔夠你睇醫生 仲要做五毛狗都比人撚 話緊你啊leo ho,乞飯王

有無巴打試過淘usb c hub

呢款可以嗎?

【我剁手都要买的宝贝(ORICO macbook分线器Type-c扩展USB3.0高速hub转RJ45千兆以太网口),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nYnldp?cv=IwLS0b9XHFW&sm=37c740 ,或复制这条信息¥IwLS0b9XHFW¥后打开👉手机淘宝👈

新高登都有orico 專門店 價錢上y拍會睇到

Orico好野黎

係啊 不過果次咁啱係新高登順便去專門店買

orico麻麻地喎
大家唔好嘈啦 block嘅block 唔block嘅唔block 冇block到嘅唔好再quote 咁咪你好我好大家好

大家都想睇番包膠

呢款可以嗎?

【我剁手都要买的宝贝(ORICO macbook分线器Type-c扩展USB3.0高速hub转RJ45千兆以太网口),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nYnldp?cv=IwLS0b9XHFW&sm=37c740 ,或复制这条信息¥IwLS0b9XHFW¥后打开👉手机淘宝👈

Orico好野黎

orico麻麻地喎

用緊個10 hub唔錯

買左呢度,等送到黎包膠

買左呢度,等送到黎包膠

等睇筆包膠

btw買咁多個樽仔
想請教下,早一輪係咪有人 post 左一個類似帳篷既物體,只係笠住個頭?

完全唔記得響邊個 post 同乜野 keyword,所以想問一問。Thank you !

呢款可以嗎?

Orico好野黎

orico麻麻地喎

用緊個10 hub唔錯

電源相關唔好太依賴佢,冇記錯大陸嗰邊都話麻麻

準備買砧板
準備買砧板

咩材料?
木/竹/膠邊種
準備買砧板

咩材料?
木/竹/膠邊種

膠,用黎搓麵粉用
本身用緊ikea木砧板,幾十蚊,但洗多幾次後開始變形,只好買厚身少少嘅膠砧板
華米錶 出咗幾白色, 橙色. 但未有軍綠色
準備買砧板

咩材料?
木/竹/膠邊種

膠,用黎搓麵粉用
本身用緊ikea木砧板,幾十蚊,但洗多幾次後開始變形,只好買厚身少少嘅膠砧板

搓麵粉唔用呢D?膠做,又可以卷埋
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.ebb2eb2PH6F9U&id=19720382059&ns=1&abbucket=10
準備買砧板

咩材料?
木/竹/膠邊種

膠,用黎搓麵粉用

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.ebb2eb2PH6F9U&id=19720382059&ns=1&abbucket=10
係囉點解會砧板
不過除左麵包機仲有咩自動搓麵團唔駛勞力

Weloop都幾好,無人show

貴咁多

貴咁多

d 智能錶款好似都差唔多

Weloop好啊
起碼show到繁體字
準備買砧板

咩材料?
木/竹/膠邊種

膠,用黎搓麵粉用

係囉點解會砧板
不過除左麵包機仲有咩自動搓麵團唔駛勞力

呢啲我有,用黎搓粉唔係咁好用,如果個麵糰黏性高,會成塊拉起埋,如果有一張實淨嘅枱嘅平面其實係最好,就算用砧板,如果唔夠重都會成塊黐起,我用塊ikea木砧板都有1公斤,但都係會照黐起
所以都係搵塊厚身重身嘅又可以洗嘅膠砧板好,如果屋企有位,我會傾向買大理石板,仲好用
有錢嘅話我都想買kitchenaid或者kenwood嗰啲打麵機打蛋機,但仲要屋企有位先得

貴咁多

手錶唔係圓形就係方形長方形,你想有乜設計

貴咁多

用緊apple watch 睇緊有邊隻抵玩想間唔中換下

貴咁多

用緊apple watch 睇緊有邊隻抵玩想間唔中換下

長追weloop
一直等緊佢出到繁體同有gps
想問有冇體重磅同體脂計推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞