召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike

今日到,收到whatsapp,電話一收到,都即刻show出來,電話有人打來都係,暫時幾好

今日到,收到whatsapp,電話一收到,都即刻show出來,電話有人打來都係,暫時幾好

How much?
諗住淘部手提玩下
淘開卡game

zuk
有無人試過淘焗爐

冇,但感覺平靚正,同一平平地都已經有上下獨立溫控,正到
淘寶邊度有單帶拳師袋買
吸塵機,主要吸地毯,小狗定韓夫人好

How much?

【我剁手都要买的宝贝(唯乐Hey3S GPS运动手表 心率睡眠监测蓝牙游泳户外小米三代智能表),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NxnQus?cv=dMFe0bTfnDo&sm=80d3ae ,或复制这条信息¥dMFe0bTfnDo¥后打开👉手机淘宝👈

咁貴 有冇巴打試過

呢個上次有朋友星加坡買過返黎 好好食
但無淘過
Hey 3s定華米青春版好d?

Hey3s起碼有內置GPS
有冇啲咩唔痴毛嘅工裝褲推薦下
粗著用
有冇藍牙喇叭推薦?

香港小米買就ok了,嗰個價錢算幾好聲

Anker掂唔掂?

Hey3s起碼有內置GPS

華米一樣有
有冇藍牙喇叭推薦?

Anker掂唔掂?

唔知,未聽過啲聲,但應該冇小米咁抵玩,小米我有,一係你自己去小米之家試下
有冇藍牙喇叭推薦?

Anker掂唔掂?

唔知,未聽過啲聲,但應該冇小米咁抵玩,小米我有,一係你自己去小米之家試下

小米D聲真心OK 我有一個$89 細細粒果隻
最大聲播到3個幾鐘

我都買左但佢到
巴打有冇多d details share下
講多d邊方面好用

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

用左一晚,其實唔開gps係唔食電既,起碼我帶住訓由一點到9點都係100%,心率應該都同apple watch差唔多,睡眠就都覺訓得幾差 要用多幾日先知帶咩好有咩唔好
有無ip cam 介紹呀
舊個個成日link 唔到
問過好多要大陸電話號碼登記先用得
運送加錢揀時段係咪特登拖你迫你比錢
中通件貨到左目的地2日都仲派緊件
十件貨差佢一件真係想比4蚊搞掂佢

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

用左一晚,其實唔開gps係唔食電既,起碼我帶住訓由一點到9點都係100%,心率應該都同apple watch差唔多,睡眠就都覺訓得幾差 要用多幾日先知帶咩好有咩唔好

天氣支唔支援到香港

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

但係佢個mon比我想像中雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞