召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
好柒
三隻老鼠隻椰絲味麻糬好撚正
同百味堂果隻抹茶味有得片下

三合食品一堆醃制品
少食為妙但係每隻都好食

奧旅腰包2017版真心正
咩類型袋都有
方便隨時拆

其他裝修架生無謂講喇
係啊
我新黎嫁
不過唔知點解會員編號前你八倍左右
求資深會員解答
三隻老鼠隻椰絲味麻糬好撚正
同百味堂果隻抹茶味有得片下

三合食品一堆醃制品
少食為妙但係每隻都好食
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/20/221919_411785f260402addcb22de231684dbb4.jpg[img]

奧旅腰包2017版真心正
咩類型袋都有
方便隨時拆

其他裝修架生無謂講喇

有冇買螺絲/角碼?

任何一個搵錢方法都唔放過

笑到噴飯

新會然一個接一個出黎柒

屌你老母啦係度扮老屎忽
呀叔係舊登花園包膠果陣你可能仲係你老母個西度呀
有無拳交用具推介,要嚟送俾人做生日
睇黎遲早標題要打埋提防佣金狗冷飯王同cc文文 呢兩條撚樣真係好影響呢個post既質素

拳交!?扑野果種拳交?

拳交

拳交

拳交大師
有冇人買過電話真皮貼
我有條LAN線拉咗出黎但係唔係經常用
諗住買個防塵蓋畀佢
見選擇唔多最後買咗20粒呢隻

用落個感覺都ok
佢係硬膠黎, 用本身LAN頭個扣扣實
防塵效果未知
不過起碼避免咗平時唔小心有金屬野short到

https://detail.tmall.com/item.htm?id=42148748849

我有條LAN線拉咗出黎但係唔係經常用
諗住買個防塵蓋畀佢
見選擇唔多最後買咗20粒呢隻

用落個感覺都ok
佢係硬膠黎, 用本身LAN頭個扣扣實
防塵效果未知
不過起碼避免咗平時唔小心有金屬野short到

https://detail.tmall.com/item.htm?id=42148748849

我notebook都有條線唔係成日用 不過我用返買新線果陣個蓋

好耐無包膠,講返今個月買既野先
車墊 質地幾厚,應該可以唔洗整花架車
兜 慳位左,不過未用過
貓零食 去日本果陣買過一包,貓好鐘意。香港貴,唯有淘。 同日本一樣,d貓好like
印仔印台 未諗到有咩用途,不過淘左先講
環保飲管 幫公司同事淘, 佢話幾好
飲管套 之前d 環保飲管無套,淘返個套俾佢
吸色片 好用,我覺得好神奇,d淺色衫洗完真係無變色
廁所set 我覺得靚,作用不大
層架 應該好過實惠果d 我估
鐵架 買俾洗碗機同水波爐,超級fit size
箱 買黎裝頭先d印仔,不過太多印仔有d 裝唔哂
鞋架 有d 單薄
錶帶 皮未開,金屬果條幾好
車叉 用緊,應該幾好

咩事
有無人淘過墊喇叭果d角錐
想淘小黑3,gps我唔太需要
想淘小黑3,gps我唔太需要

我入左hey3s ,可以等我先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞