召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
其實可唔可以唔好再嘈
我想睇巴絲介紹嘅嘢同包膠
band3 仔 馬陳端喜 乞飯王
其實可唔可以唔好再嘈

條友嬲嬲豬,係要咬住我
其實可唔可以唔好再嘈

條友嬲嬲豬,係要咬住我

條友成日搞事 印象中最近得71果日條友成日無出現 果陣個post幾好 唔洗頁頁都有d癲狗亂吠
其實可唔可以唔好再嘈

條友嬲嬲豬,係要咬住我

條友成日搞事 印象中最近得71果日條友成日無出現 果陣個post幾好 唔洗頁頁都有d癲狗亂吠

佢71係咪要遊行
其實可唔可以唔好再嘈

條友嬲嬲豬,係要咬住我

佢去左71遊行喎好似
果次個巴打爆大獲,佢留左言話參加愛國遊行
社會上得唔到人認同
係到刷存在感都冇撚用嫁啦,失敗者
呢個POST就我惡晒既,你吹尻得我脹咩

你狗黎? 狗真係可以惡晒

狗都好過你啦
唔知醜到咁
其實可唔可以唔好再嘈

條友嬲嬲豬,係要咬住我

佢去左71遊行喎好似
果次個巴打爆大獲,佢留左言話參加愛國遊行

去完先知比人撚狗咁撚 錢又收唔到 又要返黎賺佣 追post唔知咩事既巴打可以禁起底睇下條五毛假膠d廢post
uberEat折扣代碼分享
https://lihkg.com/thread/143047/page/1?ref=ios

咁柒既野都做到出

冷飯王經典廢post

網購黎講 第一個blacklist groupon
https://lihkg.com/thread/256884?ref=ios
呢D認真你就輸既環境
人窮就係咁
比我地斷米路就會做呢D行為

任何一個搵錢方法都唔放過

笑到噴飯

笑到噴飯

應該有黑客hack 左佢acc黎留言屈佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞