召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike

今日到,收到whatsapp,電話一收到,都即刻show出來,電話有人打來都係,暫時幾好

我都買左但佢到
巴打有冇多d details share下
講多d邊方面好用

用左一晚,其實唔開gps係唔食電既,起碼我帶住訓由一點到9點都係100%,心率應該都同apple watch差唔多,睡眠就都覺訓得幾差 要用多幾日先知帶咩好有咩唔好

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

但係佢個mon比我想像中雞

比起我條女既apple watch算係雞啲 但佢慳電,同埋價錢小apple watch 2k

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

用左一晚,其實唔開gps係唔食電既,起碼我帶住訓由一點到9點都係100%,心率應該都同apple watch差唔多,睡眠就都覺訓得幾差 要用多幾日先知帶咩好有咩唔好

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

比起我條女既apple watch算係雞啲 但佢慳電,同埋價錢小apple watch 2k

殘體字有無得轉返繁體
有無ip cam 介紹呀
舊個個成日link 唔到
問過好多要大陸電話號碼登記先用得

EasyN 啦 香港都係代理 大陸牌

有冇人用緊呢兩部
有冇評價?想買黎吸地毯
有冇WIFI蛋推介

紫米好用

紫米真係無得輸
wifi範圍遠 信號穩定 電量足
支援嘅頻譜又多 真係絕大部分國家都啱用

應該華為好啲?

華為支援嘅頻譜無咁闊
電量又無咁高
價錢又貴啲
Hey 3s定華米青春版好d?

Hey3s起碼有內置GPS

係咪有繁體字?
天氣溫度係咪要連電話先有?

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

殘體字有無得轉返繁體

無呀 得簡體字,但show到英文同繁體
Hey 3s定華米青春版好d?

Hey3s起碼有內置GPS

係咪有繁體字?
天氣溫度係咪要連電話先有?

天氣好似要連電話
三隻老鼠隻椰絲味麻糬好撚正
同百味堂果隻抹茶味有得片下

三合食品一堆醃制品
少食為妙但係每隻都好食
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/20/221919_411785f260402addcb22de231684dbb4.jpg[img][/url]

奧旅腰包2017版真心正
咩類型袋都有
方便隨時拆

其他裝修架生無謂講喇

有冇買螺絲/角碼?

唔敢買
係香港買自轉起碼唔會畫啞先
我買左幾支批咀話強磁
結果

希望有用

冇用

應寒既仲會寒

不如跟師練樁

今日到,收到whatsapp,電話一收到,都即刻show出來,電話有人打來都係,暫時幾好

How much?

放身上既野有殘體有陣味
淘寶邊度有單帶拳師袋買

水桶袋

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

殘體字有無得轉返繁體

咁就不了

有冇人用緊呢兩部
有冇評價?想買黎吸地毯

有用小狗尼部,都算好吸力,地毯都吸得ok乾淨
有冇藍牙喇叭推薦?

香港小米買就ok了,嗰個價錢算幾好聲

Anker掂唔掂?

唔知,未聽過啲聲,但應該冇小米咁抵玩,小米我有,一係你自己去小米之家試下

小米D聲真心OK 我有一個$89 細細粒果隻
最大聲播到3個幾鐘

我係二百左右嗰個,兩個單元嗰個,我之前係小米天貓淘,啲聲算係咁

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

佢個mon唔係一般lcd黎,係以慳電為前提

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

殘體字有無得轉返繁體

咁就不了

我一開始都諗左好耐 最後粗用就算啦,入隻玩下

我都買左但佢到
講多d邊方面好用

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

呢類型嘅mon真係靚極有限,比apple都做唔到靚

How much?

放身上既野有殘體有陣味

去得taobao買點都有啲

天氣支唔支援到香港

咁樣算唔算

原來仲可以咁睇

呢類型嘅mon真係靚極有限,比apple都做唔到靚

岩岩試左可以係錶到轉歌,不過可能我用spotify關係,無show歌出來,只可以掃左右

有冇人用緊呢兩部
有冇評價?想買黎吸地毯

有用小狗尼部,都算好吸力,地毯都吸得ok乾淨

Thanks bro

巴打你呢隻錶係未傳說中新聞報導既check出隱蔽心血管疾病既戈隻?
想淘小黑3,gps我唔太需要

我入左hey3s ,可以等我先

我啱啱忍唔到手入左lu

小黑?

係,小黑3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞