召喚熱愛淘寶的親[25]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 33 Dislike
小弟第一次淘野,用左淘寶直送,但係平日屋企無人收貨我又唔熟所以copy左一間順豐地址俾佢諗住係果到收,點知上網search左陣先知柒左原來唔係咁玩 而家件貨去到圓通集運果到發貨,我驚到時順豐拒收,請問我可以點做? 我知我柒左

唔洗驚 實拒收 問客服啦on9

今日星期日無人聽
小弟第一次淘野,用左淘寶直送,但係平日屋企無人收貨我又唔熟所以copy左一間順豐地址俾佢諗住係果到收,點知上網search左陣先知柒左原來唔係咁玩 而家件貨去到圓通集運果到發貨,我驚到時順豐拒收,請問我可以點做? 我知我柒左

通知賣家改地址,佢會幫你搞掂

返去試下先
支付寶hk仲有無滿100送50?

啲膠櫃你直送香港?體積重好甘

呢D係要自己砌架
同埋搵唔計體積重既集運咪得 唔講咁多 自己去集運PO睇

我知,但個櫃桶都有得拆開一件件的?

D板係拆開一塊塊
櫃桶就一件過,不過會疊埋一齊
我白色5層個櫃寄黎個箱大約59X45X59cm

啲膠櫃你直送香港?體積重好甘

呢D係要自己砌架
同埋搵唔計體積重既集運咪得 唔講咁多 自己去集運PO睇

我知,但個櫃桶都有得拆開一件件的?

D板係拆開一塊塊
櫃桶就一件過,不過會疊埋一齊
我白色5層個櫃寄黎個箱大約59X45X59cm

明白,原來疊得埋,thz
天猫超市-今日疯抢 多款好货任你抢 低价1元起
https://s.click.taobao.com/l4r6Pfw
想買多肉植物會唔會易中伏?

岩岩上次買左6盆死左2盆
放左幾日淨低個4盆都頂唔順死埋
想問有冇賣明星海報既鋪頭推介

自己玩死定間鋪啲嘢差?
有無絲打買過防駝背嗰啲矯正帶

上兩頁好似有巴打買左

買過胸托,都有防駝背功用
但好痛,有d用
仲有可以托大d個胸
想問下有冇d掛牆有玻璃既書櫃, 類似ikea呢款

http://www.ikea.com/hk/zh/catalog/products/S29047808/

自己玩死定間鋪啲嘢差?

巴打買好平個d鋪? 有d平到仆街既會比病左既你 。我學識點打理之後only死過2棵
有無人見過有隻三角置物架唔係上牆或者吸盤,而係喺個底拉一拉去迫實兩邊牆作穩固?
thanks
想問下有冇d掛牆有玻璃既書櫃, 類似ikea呢款

http://www.ikea.com/hk/zh/catalog/products/S29047808/

淘寶見過,有個專用名稱(忘了)
試下search 玻璃 壁櫃 宜家,再搵下(我當初都係咁搵到)
有無人一淘揀唔到用支付寶hk比錢
但淘寶app就得

試左樂多次都唔得

自己玩死定間鋪啲嘢差?

巴打買好平個d鋪? 有d平到仆街既會比病左既你 。我學識點打理之後only死過2棵

買開邊間?求link
但淘寶app就得

試左樂多次都唔得

一淘落完單,之後返去淘寶APP/電腦版比
但淘寶app就得

試左樂多次都唔得

我次次都係一淘落單 再開淘寶比

自己玩死定間鋪啲嘢差?

幫呀媽買十元八塊個D
頭兩盆係一開出黎已經乾曬死左
仲有個4盆應該都死死地捱左幾日救唔番

自己玩死定間鋪啲嘢差?

買開邊間?求link

我買個間叫「真美多肉」都唔算貴 想post link , copy 極都有個個分享紅包,好似唔post得, 巴打search 鋪頭名就搵到
我上年11月買,仲未死,死左其他鋪
想問有冇賣明星海報既鋪頭推介

巴打想定制海報定買現成?
有冇巴打淘過router
岩岩屋企轉左1000mb
見到呢個平平地
【netgear网件R6220双频千兆无线路由器WIFI家用高速200M光纤5g】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NZQzvE?cv=w7rl008wU5I&sm=879306 ,或复制这条信息¥w7rl008wU5I¥后打开👉手机淘宝👈

香港行貨要$430, 其實用來駁俾ps4用同手機wifi用,主電腦直插線
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞