[2022/23 #73]連登巴膠怒屌死氣喉暨圍插屎水38/42強行村村通專區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
好似龍門兆山咁受惠屯赤開通
坑寶康城:
康城要多多支持795(P)啦
九巴273、273S減班
繁時以外冇得支持
自己倒自己米
係要玩爛個轉乘網
記得睇ytb同步片,795X讓賽9分半可以係寶康路橋底追到296c(然後一野轉入調景嶺,尚德最後慢蘋果3分鐘)

順暢情況,舊路由麗港對面起到翠嶺路轉彎位只需7分鐘,估下落偉業街要停燈,將藍入口自轉果陣,會慢幾多到?
通左車先算啦
以藍田交匯處同偉業街茶果嶺嘅路況睇真係唔樂觀

好似屯赤咁 一開就成班塞死皇珠橋
A43/4 話要轉屯赤最後都無左回事

我覺得最後可能只係繁時線東隧線康城工業邨線先會行將藍
仲衰,搶走勁多621/219X客又cut唔到線。
22X行1架車都可以整到4個字軌出黎啦
唔夠人佢地自己都有責任
一個早更一個夜更
最多加多個替MB TB
真係唔知佢第4個人點黎

Kenny可唔可以教下我點編師傅表
有個係奶媽
要揸架車去飲奶
A29P朝早果兩班特別班次 開返嚟for返工果班人都好吖 咁都唔開.....兩班車咋喎
北膠ready!!
藍田交匯處最後都係單春
分分鐘偉樂街改做轉車站

其實真係為行而行, 巴士行返將隧其實成個網絡都好啲
將軍澳本身分2間公司已經打左折扣
仲要分兩條隧道
要開22X, 不了
22X 其實有得做

不過咁, 如果你話要4個字軌揸就有啲on9
一早一夜最多食飯搵22/ 22M 攝一轉都得啦
厹:278A/78AB加咗車呀

北膠:挑起軌南軌北地方矛盾
偉樂街做轉車站點樣行6幹
藍田交匯處都要繞個圈先行到6幹

所以一係就唔好整轉車站
而家咁樣好撚on9
垃圾規劃 又係為私家車而設既新路

btw: 你問偉樂街點做轉車站, 到時分分鐘有人會劃到條線係九展出口離開6幹, 之後跑返轉觀繞再跟現有走線咁行
藍田交匯處七國咁亂睇地圖都睇唔清
本身直行中九幹都係唔會停轉車站
再者你都唔會覺得青沙轉車站好重要
將藍只係更廢

甚至將轉個網絡根本都唔係咁重要
佢唔係大欖屯轉城隧喎
使用量極其量只可以叫做康城轉車站
但康城最終一定係想行將藍
班客搭車嘅習慣都無因為轉車站變過咁濟
貪轉車快少少,不如直接黨啦
可能巴士公司自己都 enjoy做埋觀塘九展先入中九幹
要加起上嚟降級黃車都要出咗先架啦 以前A21啲車海唔見佢話唔夠紅車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞