[2022/23 #73]連登巴膠怒屌死氣喉暨圍插屎水38/42強行村村通專區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
正式升級為天北大帝
但睇番轉頭
佢講793既野錯唔晒
但係肥黃賭贏咗
收咗42,11部呀
總之有客都收咗11部
應該起埋6期輕鐵, 流浮山站經濕地公園去天水圍

不過而家都唔會再發展輕鐵
其實除咗紅磡北之外都冇乜邊個名清晰貼切得過何文田 唔通真係叫老龍坑咩
學佐敦用路名嘅話用蕪湖 佛光定漆咸
其實一路都覺得簡約公屋係on9

有地起簡約公屋不如直接起真公屋好過
快得嗰年半 但單位小好多
793叫做頂得住,最難睇係795X逆向時段開20無收視,就算斬落30一班(然後793開12)都唔會有起色,將軍澳果邊又調唔到車

遲下795係長沙灣-工業村,總站又係唔同,都唔知唯巴想點
老龍坑係個名柒啫

一係叫山谷道囉
不過又係柒名
而家呢個時間返南區都坐滿窗口位
*其實紅磡先係改錯名既先河

紅磡站應該叫紅磡灣站
九巴76A形點
城巴976新田
今日咪又係1816 1823 1832

我仲等緊南交比留後相我睇
今晚冇晒啦,快手交留後相啦
795X 衰係衰係九龍方向中死亡交叉
入將軍澳其實係有啲收視

其實衰啲咁玩, 795X 改大循環, 比埋美孚嗰段比793 做, 即係拉793 去美孚 (唔知有無坑)

795X 過繞道之後淨係停mikiki , 直接飛橋落旺角, 跟2X 停拔萃男書院/ 太子站, 之後停返彌敦道沿途各站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞