[2022/23 #73]連登巴膠怒屌死氣喉暨圍插屎水38/42強行村村通專區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
黃鬼要企不如買膘
分分鐘黃鬼高層 全部都想廣州嗰邊抗爭成功打開中國共存之路, B線巴士偉大復興
26都可以高見30分一班真係
混吉十分歡迎㗎啦,可以趕客落鐵
機場有客有得賺嘅就加車不了 啲重組就閒閒地倒一堆車落去
應該叫265C
元天叫69,屯天應該要叫67 如果係城巴中標既話
避埋乘客
其實今時今日個「2」意義真係不大
你話冷氣,全香港嘅巴士都已經有冷氣
你話豪華,咪玩啦,架架都一樣樣,唔係公廁車已經偷笑,剩返嗰條208除咗價錢牌都冇人當佢豪華線
203S都特別貴

果d X字頭路線反而應該用返2字頭啦,例如X42C/X89D
應該都有啲客以為X42C係42C可以去到荃灣街客睇數字多,理得你前面個X
就來啦
將藍轉車站單春,只能補一站
203嘅死剩種
淨係抄咗203嘅價錢牌

呢堆另類X線搞到個路線號碼又長又又冇意思
舊嗰堆E線(例如E22A)起碼一定知你去大嶼山,但堆X線係唔知去邊
唔駛應該,直頭係有
醒嘅會問咗先俾錢/就落車,冇為意嘅就到三幹/長青邨先知中伏
795/795P真係衰過679/979起碼679做埋老銅北角,795/P根本一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞