[2022/23 #73]連登巴膠怒屌死氣喉暨圍插屎水38/42強行村村通專區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
798系特車全部都係on9客量
懷疑屎水開線目的只係想運車 上到個客就當bonus

拉上去咪又係話慢

要265M 加班轉車 要直出
當人地連E37都話要飛天南既時候仲有咩講唔出
最主要原因係,佢目前無需要坐
以前佢無乜要求69C加班㗎,一轉去九龍東返工就瘋狂爭取
269B同理,佢收工消遣完想坐就點都作到理由

遲啲假如佢要去沙田返工,就會極力爭取269D㗎啦
同時間 90 與97 係咩收視呢?我
兜上天北無乜客,咁兜嚟做乜,仲要加車浪費資源
爭取其他線服務仲實際啦
大約40-50人
屎水投輸3條線運吉轉過頭都會送返兩條798P/X安慰獎 應當感激
50回程差預左啦
係出去有d意外
無競爭就話啫,但有大大條西鐵+K76係度,去尖沙咀快過巴士好多
近排堆線都唔係想做生意
純粹方便派車,出咗車你搭唔到唔關佢事

798PX on9時間
56加班係叫架車返轉頭做多轉隔一個鐘開
79x司機收工十點尾車
啱呀,一路以嚟佢都以一己私欲凌駕成個天北利益,完全唔理實際乘客需求
天北其實無得怪鳩巴 日中非繁客就係得咁多
整多條出城線 頂多咪265m客左手交右手

遲下欖隧俾港共收返 睇下小左舊隧道費會唔會好做小小啦
咁可以798星期一至六繁時雙向拆做798A/B/P/X。
飲酒後返屋企一係搭鐵一係搭的士

邊有人飲完酒仲會係天水圍遊花園
咁佢青山有專屬病格
坑口撚係騎劫晒所有將軍澳po

不過既然佢都返咗青山就唔好喺度鞭佢啦
佢只係一個典型自私撚
當日佢走連金仔都恥笑佢已經好大懲罰
肯定攞好多表揚
無咁貴隧道費最多加班車鬆手少少
唔好期望好大改善
成個區得269c逆向叫做有啲客
月票定全費客多
265M 加到15/1 (主力天富/ 三八線)
269M 改跟967 走線 (主力天晴/ 天恒/ wetland)

其餘長途線基本上無得玩
隧道費其實無想像中咁重

油錢同司機支出先係最大
天北條條長途線都行粒半鐘, 運作成本好高
開難再開新區外線 濕地私樓客兩繁限定 日中公屋居屋區客就係得咁多 推班客M車轉長途線算

269C日中客量都唔係特別好 再整多條69c似攬炒多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞