[2022/23 #73]連登巴膠怒屌死氣喉暨圍插屎水38/42強行村村通專區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
跑道區同掃管笏一樣 規劃失當
交通配套差更應該主打豪宅大單位開則 車位比例高可以cover交通差缺點
跑道區之前吹到有單軌列車
點知最後唔起,中哂伏
個名姓朱嘅改?
啟德改劃之後去到萬3伙
多過上邊呢咋 白石角都係得8千幾
正路都主力開條駁鐵線全日<10分鐘一架
22仲可以俾人返學
22M真係唔知做乜要去土瓜灣
地理位置暫時局限咗剩係可以主力做駁鐵線
外區線要等中九幹開咗之後先有得同鐵打
5R $7.3
最近係得呢個站
太約行5分鐘上斜
仲話269B兜天北日間非繁優勢最強,咁都講得出真係笑死我
睇下依家69C日間非繁咩樣先啦
佢logic係69c有小巴客量嘅話 269B兜天北就可以多十幾個客
啟德有限單位數量唔可以太小
單軌列車代替品係巴士

遲啲啟德大球場搞賽事, 屎水應該又可以gogogo
雖然可能塞到跑馬地咁
R線另計啦
265B
以後仲有大賽嚟香港先算
咁樣劃線法唔知係邊個位可以收貴8毫子囉
https://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/19803_20221128_chi.pdf?fbclid=IwAR3GCZ9N8ozQLMCkI07kX-nUJ5PAWXV4ZRyk7wAiepBF3FpwQBW8-lZQb2I

首條全電能巴士線 號線將於 12 月 1 日啟航,以循環線模式全日特快往來承裕里維港 號 及港鐵啟德站,而全線均以單層電能巴士行走,為通勤者及啟德的居民提供寧靜、舒適及路 邊零排放的旅程。

我們亦計畫於啟德D3路(都會公園段)開通後,加 密 號線的班次。
FYI 啟德D3路(都會公園段) 喺駁去承啟道
https://www.cedd.gov.hk/filemanager/majorprojects/tc/upload/78/CDEKATZ0091.pdf
可能有同心共慶一國一制大匯演呢
等睇22X食埋20A

屎水都係搞笑多
唔係收貴8毫

係22/ 22M 因為JB 收平左8毫
出旺角近油麻地果邊
282 轉81c 287x算
唔會280x 轉287x 甚至272x

81自轉 行山 唔係直出
係收得平先仲有人搭

得巴膠先頂得順

沙中好似得81 85 249X
唔係直出 但249x之後快
兜啲啲都可接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞