[2022/23 #73]連登巴膠怒屌死氣喉暨圍插屎水38/42強行村村通專區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
日日大屌弱智?

真係唔覺有囉。
我自己都屌埋38/42一份然後我有份轉落弱智到?
上水廠嫌佢哋低載??
屎粉只睇到自己想睇的,人哋屌弱智幫屎嗰陣睇唔倒唔知道唔多覺,咁仲幫你做咩

https://www.facebook.com/446773418782613/posts/pfbid029NH4Bw7jpig5djK4qmM79Q4rz4oe9wCaLSSPjph2coewsYpzLEoZvEPyNptXjjMBl/?mibextid=Nif5oz
仲要話到人似北膠
今朝0.2仲有成村人等P968,明明應該冇咗回贈?
要cut cost我明
但走去合38 42做乜
不如下年102 112合併?

自己請埋啲鳩毛都未出齊既人去做時間表
出12個鐘糧做3單生意
要cut cost第一件事炒撚晒planning and scheduling 全team先啦
自己公司做柒野就賴三賴四
一定唔係自己有問題
你見到兩邊fb page 都係咁啦鳩巴識玩咁多
邊有咁多PR
係有D人自己鍾意做義工啫
89c (上繁 非特車)
0836德信中學+7 車上26
錦泰苑+7 -1
富安巴總+23 -1
新界鄉議局大樓 +24 -4
草地滾球場+6 -1
小瀝源路遊樂場 +13 -4
0858帝逸酒店 +8 -3
其實就幾慢 但77區同石門一城魚比例1:1 真係唔知點飛走
掛晒296D呢啲貴價老線扮升級服務好過啦
只要接受它
你就會身心舒泰
其實依家邊條線最易搭倒E5T?
富安人有幾難 行出去89D快車都唔行
72X
89c (上繁 非特車)
0836德信中學+7 車上26
錦泰苑+7 -1
富安巴總+23 -1
新界鄉議局大樓 +24 -4
草地滾球場+6 -1
小瀝源路遊樂場 +13 -4
0858帝逸酒店 +8 -3
其實就幾慢 但77區同石門一城魚比例1:1 真係唔知點飛走
富安人有幾懶 行出去89D快車都唔行
厹應該將E5T 放去272X 啦, 物理upgrade
再放堆啪得勁既MMC 去72X
富安最入嗰幾座其實幾遠,所以鍾意富安總站上車
出文屌就話叫春,唔屌就係某巴打手
真係難服侍
建議大部分有代替品既線可以飛起富安
凱婷:
屈我啦屈我啦,我無問題㗎
你咁多on9 plan我截得幾多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞