落日飛車香港音樂會2023

942 回覆
48 Like 9 Dislike
有咩好爭論 任何野加入"我"嘅睇法 你睇/聽到果樣野已經唔係果樣野嘅實相
上連登勿認真
其實只係想尊重番每個歌手就唔小心認真咗同打多咗
無記錯 隊fds-4eva臨尾係咪條紋身mk妹
走住比心但又舉住中指咁
有條仔企中間仲串柒柒咁叫「尊重啦 你地唔好咁」
叫人尊重自己又唔識尊重觀眾
知唔知自己好撚肉酸
有無人有錄低 想睇下個場面7成點
我有片,點俾你
po上黎啦
https://streamable.com/9z0p2e

睇返都好撚尷尬
成班白卡仔
take 左野咁
唔想再講班白卡友

大家覺得果晚邊part最正?
本人三甲:
My jinji - 唔洗講啦 段visual 同 haoting最後saxophone果段 加埋好似射精咁 浩庭成晚都好charm 聽歌都聽到濕晒
Almost mature 87’ + Burgundy Red- 私心選擇🫶🏻🫶🏻🫶🏻
我同我老公都覺得佢地堅似take左野
全晚都好正 啲transition做得勁好
我認同burgundy red最正 個backdrop由太陽到月蝕再出翻嚟 我嗌到傻
就咁睇我覺得幾high
不過個問題好明顯係oc2s揀錯support act
明知班友上得台一定唔止玩音樂,都請佢哋去文青場玩點會有人受
vanilla現場聽正好多
加埋佢第一首歌就直接將現場嘅冷場炒返熱
其實老實講段片睇落氣氛幾熱烈
搞到我心情有d複雜
就咁睇片確實係幾有Kayne feel
只可以講真係主辦弱撚智揀錯genre open band
嘥9人錢又講到自己冇撚責任
都係果句以後唔會支持呃錢機構oc2s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞