落日飛車香港音樂會2023

942 回覆
48 Like 9 Dislike
工工工 正好撚多
呢個po好笑
屌你老尾冇嘢好講
就spin撚去睇show之態度?

現今世代睇live show
個個拎住部手機睇就放去外國都有
打卡係on9,但呢個都係人哋自由
得fans fing個場fing唔起就唔好屌觀眾柒啦
咁撚唔鍾意唔學axl rose衝落台打柒觀眾?

喂你係咪fds4eva 啲fd嚟架老細
真係出少句聲當幫忙啦
表演柒揀歌柒係一回事,但係人地表演時段就係佢地話事嫁啦 有一部分係想屌人「拿拿聲走啦無人識你喎」

好似去睇戲,一套8點上第二套10點上,無理由8點嗰陣屌人「喂做乜唔上10點嗰場呀」

要好聽靚聲就買碟係屋企慢慢煲,睇live 就係玩氣氛嫁啦 前排唔少成碌木咁企定定睇show,影相打卡就快手

有現場就掛住拍片,返到去J 返d 手機片然後話d歌好正???
你老尾講撚到
「表演柒揀歌柒係一回事,但係人地表演時段就係佢地話事嫁啦」
你真係終極盲撐撚
你場show免費我咪由你話事囉
最多當識隊柒band,永不錄用

你係做撚衰咗呀柒頭
衰撚到人哋要屌走你呀
因果關係嚟㗎
唔撚夠瞓就返床瞓吓
頭腦清醒啲再覆post啦
如果佢唱騎你的馬都幾過癮
睇左成個po & 又有聽開Fds4eva 想護個航
本身見現場前排啲觀眾玩得好開心
老實講本身Fds4eva又勁又肯玩膠先圍到一班文青indie fans
自己睇過Fds4eva 出show 就覺得無咩大問題
如果佢地玩自己玩返本身啲歌其實係啱genre 㗎
係今場出starhall 個氣氛控制唔到
佢地啲fans 又撲唔到飛入唔到場就緊係氣氛輸蝕啲

但係有人嗌收嗲嗰位又唔知係邊個嚟
呢啲位就over左

然後爛聲就點都都入主辦數㗎啦

至於轉場三個字都嫌耐個啲就對主辦唔公道
兩隊band 啲requirement 都唔同
正常band show 點都要set 下野過下冷河
落日飛車係一隊band 唔係明星演唱會
呢類台灣band 黎香港
點都係indie 形式搞手band show 好難會有改變
你比幾多錢都係玩一個半鐘多啲嘅時間
大家睇完場騷成肚氣嘅話
咁咪返屋企落力少少扑個野發洩下
呢位清就叫回覆得正路啦

但我就覺得要靠自己fans入場先提升氣氛
呢點有少少保留
當然fans high 可以加持
令其他唔識單位嘅觀眾high埋一份
但主要都係靠台上果位落力

其他我冇咩意見,中肯
我都想返去扑嘢發洩呀
澳洲有
笑左條友仲話買黃牛
無得打卡嬲嬲豬
真係 聽到好多人話sunset 9點先出 要等好耐
明明本身今日fds/4eva都係好令人期待的
令人期待
咁多fans 自己開場show咪得,喺人哋個show度圍爐做乜狙?
再講多次,啲人係因為佢個表演垃圾態度又衰而屌佢,並唔係因為佢無人識啊,明唔撚明?
依家係去餐廳食嘢,但配菜好撚難食啊,唔撚屌得啊?
你班柒頭Eva spin去叫人難食就唔好食?
俾咗錢㗎,唔撚屌得啊?你老母未ready俾人食就反省下點改善啦,仲喺度兜兜兜,成班柒碌
第一次見啲咁嘅fans
定其實係隊band本人嚟
但Tommi 哥都唔似啲咁on9嘅人
有班咁嘅豬閪fans真係三生有幸
仲要拎啲白痴妹g買黃牛
唔知落日9點先出場嚟spin
識唔識Sampling pool㗎?
淨係睇cm都知大部分人係知有supporting

不如你拎賴地硬,屌九展衰聲丫
咁樣我仲服你,讚你對表現有要求
佢講嚟講去咪屌人打卡
又話人唔尊重fds_4eva
你唱得好有氣氛就話姐
見唱完周圍啲氣氛仲衰過未唱
個暖場咁柒 連拎電話出黎打卡都費事
到sr唱都係打卡+碌手機你冇野講喇掛?
根本就係班“文青”當睇pop 場咁
diu你地唔識聽live 唔該唔撚好買飛阻住個位
影響埋有質素既觀眾
老撚柒柒2023年仲拎打卡去屌睇show
真係笑撚到我gap gap聲
喺呢一代邊會有人唔打卡㗎
總會有嘅,真係少之有少
唔點玩social media嘅人囉
班文青以為係演唱會
暖場band 一定係後一隊嘅slave
麻煩定義有質素觀眾
全場fing 足先叫有?
靜靜地企住聽先叫有?
全場唔拎手機出嚟先叫有?
個個人睇live都唔同習慣㗎啦傻閪

人哋要做文青關你撚事咩
要人哋陪你一齊fing 先fing 得起
你咁受其他人影響而唔係全心受台上驅使
你都咪撚fing 了
講經咩
你睇樓上班傻閪叫佢地聽工工工又話人難聽又剩架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞