落日飛車香港音樂會2023

942 回覆
48 Like 9 Dislike
好正 一條友都係咁un
但個乜9 fdsforever超kill mood
一啲都唔sexy
成陣柒味
都唔知做乜鳩
請guest都請返啲啱風格啲啦
fdsforever我屌你老母臭閪
你當撚咗個show真係你架
完全炒唔起個場,仲要冷唒
成班死mk圍爐
叫人開閃光燈冷係感動
收皮啦,冇人想開啊
一開頭以為入撚錯場 嚇到仆街
勁撚尷尬
完全聽唔撚到佢唱乜
乜9 fdsforever sexy boy
聽撚到打冷震
真係好撚柒好撚戇鳩,好失望
但落日飛車好精彩
暖場暖撚到冰點都真係第一次見
個尷尬程度 同姜B唱叱咤差唔多

我見到有少數人好似都投入un緊 個陣心諗係咪我品味出事?
後來開始啲人覺得愈黎愈唔對路
其實應該係engineer直接轉咗人
effect所有嘢都唔同
成件事舒服好多
屌你老母九展啲聲柒撚到喊

快撚啲執柒咗佢
執撚咗亞博先唔該
一入場就除衫
身材勁柒
以為自己真係韓團
定Tyson Yoshi
傻閪暖場band
原本入嚟享受,成班傻鳩唔知唱乜柒,冇暖到場之餘仲要企多成粒鐘,企到又攰又躁,之後聽落日飛車都冇乜feel
企後排啲constructive interference 勁撚到

一得鼓聲就彈返轉頭,變delay 咁

聽撚到我躁底
珍 成班人上台以為唱天水圍gang gang
真係 已經攰仲要聽佢哋聽到嬲真係dklm
其實你可以去落日飛車個ig 睇 不嬲都係話2015暖場 2100開場
暖場唔緊要
企位又要早嚟霸位
唔通2100先入場咩?
請埋啲MK暖場
嘥腳骨力之餘仲要損害聽覺
2023年 發現大家仲好執著要字正腔圓
咩genre都要
聽完jellyfish 走左 有野做
發現好多人入場為打卡
Fds4eva 自己唔識/ 無得打卡就係咁屌
真係屌你老母臭閪,本身頭兩首歌好地地同style咪好地地, 之後無撚啦啦Rap乜9,仲要叫成班撚樣衝出嚟賴係high咁,喂大佬辛苦你地wo收錢係到扮high,我比錢要跟埋你地扮?原諒小弟本身唔係聽開thanks forever唔係好識得欣賞啲歌,喂屌場show名叫落日飛車啊,你地係嘉賓啊唱撚到九點都嚟,好啦辛苦你地啦走得啦,我屌你老母仲要等多三個字落日先出嚟,經歷第一次你地班撚樣突撚然轉曲風後再比你強制冷場三個字,最尾九點零先開波,唉我真係屌你老母好撚失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞