落日飛車香港音樂會2023

942 回覆
48 Like 9 Dislike
返屋企聽碟啦7頭
返屋企聽舒服啲
有傻閪屌咗未
我淨係睇到你一個傻閪未審先判
680好能多錢咩🤣我洗得錢就係想玩show
睇過咁多場sunset
觀眾反應最能差就係今次
又係你條柒碌
講緊fds4eva好撚柒垃圾、難聽啊,摺撚咗佢啦!
屌你係咪個腦fing 撚到甩咗
你洗錢想玩show,人哋洗錢想睇show
成撚日講玩玩玩
講撚咗廿次都有,係你玩膠都玩得柒呀
依家咪令觀眾唔撚受玩明唔明呀

真係救撚命
不嬲就算metal show玩mosh
有係各有各玩,總有人鍾意靜靜咁睇
Band界有你一個呢啲柒頭都嫌多
有冇喺台上影大合照啊?
果4 50條傻鳩嘅其中之一
外國睇show:
人哋表演者係咪叫乜柒4eva啊?
廢能事理你兩個7頭
推能左幾版來來去去都係你兩個鳩up
你兩個快d返band房播飛車打飛機
如果係,分分鐘變槍撃案現場
一係同呢隊band啲人有仇
一係就真係啲無撚腦玩show人

後者就戥隊嘢心酸
俾啲咁嘅傻閪弱智人鍾意
咁你咪係現場屌柒觀眾
叫佢哋舉手叫佢哋郁
係度單單打打做咩
冇你喺度點會鳩噏成事到
我band房要嚟夾band唔係打飛機嘅放心
同埋我睇show都會玩㗎
不過睇情況唔係柒嘢都要迫自己玩
上連登吠就識姐

現實就係會自己一個閪Fing
慘慘豬
兩日都有玩Teahouse
頭半rundown都未上到力咁
9. Teahouse
10.Let There Be Light Again
11. Almost Mature 87
12. Burgundy Red
13.No Man’s Land
14,.Little Monkey Rides on the Little Donkey
15.Little Balcony
17.Jellyfish
18. 我是一隻魚
19.Greedy
20.Slow

後面果啲應該係咁
我真係屌左出黎 但為左respect 下 咩 frds4eva就聽下啦

點知一聽 仲差撚過中學singcon鳩叫

我即刻好後悔唔係第星期6

比番room 307我呀仆街

好想live聽一次

Mk Sad Boy Kow Ng Dou Lui As Usual

蕭梵平時咁冷血
原來都有浪漫嘅一面
飛車啲觀眾夾雜住indie同主流之間真係幾難做
太偏嘅genre就變成今次咁樣
始終好難叫主流果班一時間接受太偏genre嘅野
就算係room307咁接近主流 前面都有人屌啦

轉場15分鐘都畀人屌又係幾慘究竟果15分鐘佢地有無睇到台上面做緊setting

同埋我覺得坐位轉企位無咩問題如果睇番飛車啲海外場都基本係企嘅day1果日見有腳傷嘅觀眾推住輪椅入680區睇...只要你講你身體上有咩特別需要我覺得主辦方都會做配合
浩庭saxophone sexy過frds4eva x10000000000

尋日如果一齊玩會好開心
連爆幾野真係毛管棟
屌真係好撚煩,你鐘意fing咪fing到夠囉,人地唔fing關你撚事咩,講撚到得一個方法睇live band咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞