落日飛車香港音樂會2023

942 回覆
48 Like 9 Dislike
Errrrr你要咁講都無咩好駁啦
咪當俾佢哋last 場show玩得盡興囉
我想講玩膠都可以玩得高質素啲姐
唔好怪觀眾唔體諒,大家都有俾錢的
唔關事,純粹真係好難聽
好似係台上有帶頭巾嗰個
好彩睇埋琴日場Room307
如果淨係睇今日嗰場,暖場fds/4eva實嬲到仆街
明明頭兩首都玩得好地地,後面成班人上台鳩撚到癲
班人一出現成個台變左k房咁
完全feel到周圍啲人由本黎氣氛幾好 愈聽就愈企定定
屌你老母成班傻閪返去屋企聽碟啦
睇過咁多場觀眾最7就係今日
有無人知vanlia前面個開場係咩歌
色士風吹得好好聽
好想搵翻黎聽
收皮啦
waltz no.2
你就係其中一條上台嘅傻鳩?
唔該巴打
係咪企頭排果個黑色衫肥西?
真係
聽到嗰吓都打個突
屌佢老母我俾錢入場係為睇飛車
我都懷疑佢係
但佢哋真係唱得好難聽喎
問題唔係唔同genre
係對19thanks forever 表演得唔好
做Band仔/fans唔係圍爐就得嘅

係柒咗咪認囉

隊fds4ever嘢我相信呢度有人係同佢哋fd底

但你哋咁樣盲撐唔係幫緊人㗎

真係咪撚影衰夾band
黑色Beams hoodie
M 想換 X/XL
唔知有冇人有

無論係玩膠 風格定玩last show
唔好咁撚多藉口,難聽就係難聽
上唔到大台就係呢啲
睇咁多show冇聽過嘉賓會咁講嘢
台上面班人好似喺度起乩咁
其實大家都已經肯搭出一步聽落日飛車呢類bedroom pop/ dream pop嘢,點解仲要捉住聽流行曲嗰個標準去評人唱得好唔好聽 唔通你聽my jinji最後嗰分幾鐘因為冇人唱所以skip咗佢咩

入到場去聽live就試下享受個氣氛啦,同台上嘅表演者互動,同音樂嘅氛圍互動,同觀眾互動,indie show就係咁先好玩
隊19forever有冇尊重個台同觀眾先
初頭諗住冇所謂聽吓新嘢
觀眾唔認識你
就唔好當自己偶像天團咁
玩膠玩唔起
仲喺台叫觀眾收嗲?
呢啲算咩態度
嗌咪叫人收嗲,憑咩呀
知唔知自己表演成點
成班sunset rollercoaster fans等三年企幾個鐘比你嚟開成個鐘party呀?

班柒頭乜鳩eva 聽撚住,唔係扮metal 叫下、除衫、yo台下觀眾就叫做high㗎,台下8成人連你係乜水都唔知啊,屌你老母!
但公道講句 落日飛車真係好撚好聽
如果fds 照copy玩番呢幾首歌 都一樣出色到仆街 點解要玩死自己
https://youtube.com/watch?v=CNeQgwo9Hn8&feature=shares
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞